SAS bringer Kalix Löjrom tilbage i Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da SAS den 1. februar 2017 serverede de første portioner af den nordiske kaviar Kalix Löjrom var det også første gang, at der var en nordisk kaviar service i en Business Class. Efter en pause hen over sommeren er det nu sæson for denne delikatesse igen.

SAS og Head Chef & Manager for Meal Planning Peter Larwrance har oplyst til InsideFlyer at den nordiske kaviar service med Kalix Löjrom vender tilbage i Business Class kabinerne fra den 1. november 2017.

Forbedredelserne har været i gang i et stykke tid for at blive klar til at vintermenuen træder i kraft. Vintermenuen er netop den, som tilbyder Kalix Löjrom som en af forretterne.

Du kan se en video fra forberedelserne her – det er Peter Lawrance selv som har lavet optagelsen:

At Kalix Löjrom ville komme på menuen igen havde vi fået bekræftet tidligere, men ikke præcist hvornår. Men da vi så dette billede fra Peter Lawrance den 1. september, så var vi klar over at det højest sandsyneligt ville blive i forbindelse med vintermenuen.

Etiketterne til de små glas, hvor der skal Kalix Löjrom i er klar (foto Peter Lawrance)

Så skal du ud at flyve med SAS i deres langrute Business Class efter den 1. november, så kan du se frem til at kunne smage en delikatesse.

Kalix Löjrom er den nordiske kaviar og en delikatesse.

Der er bare tilbage at sige velbekomme.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *