Anmeldelse: Asiana Airlines First Class fra Seoul til Frankfurt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvordan kommer man hjem fra Bali? Jo, man flyver via Jakarta til Seoul, og så til Frankfurt og derefter Oslo, selvfølgelig. I alt fald kan man flyve på første klasse med Asiana Airlines fra Seoul.

Ombordstigning

Iført sandaler med hvide sokker var det dejligr at komme på tur nummer to på første klasse for undertegnede. Kabinepersonalet præsenterede sig og tilbød straks valgfrie drikke fra menuen. Iskold champagne fra Laurent-Perrier var meget velkommen efter en særdeles turbulent tur fra Jakarta. Efter flere dage med madforgiftning på Bali var dette ren balsam for sjælen.

Kabinen

Kabinen var suitebaseret, som indebærer at håndbagagen bliver placeret længere fremme i kabinen. Suiten var en flot oplevelse. Jeg sat i midterrækken og samboeren ved vinduet. Da jeg ikke havde nogen i suiten ved siden af mig, oplevedes pladsen som meget rummelig og overskuelig.

This slideshow requires JavaScript.

Kabinene var ren og så ganske ny ud med fine tidløse farver på interiøret. Stor tv-skærm med moderne fjernkontrol og et godt filmudvalg. Behagelige sæder med et praktisk panel til regulering. Dyne og puder føltes luksuriøse.

Da lyses til sidst blev dæmpet, så man tydeligt den stilfulde loftsbelysning, som gav en fin stemning. Forventningerne til toilettet var store. Var der måske en bruser på dette fly? Med nej, badet var overraskende lille og mere slidt end resten af kabinen.

Toilettasken fra Salvatore Ferragamo indeholdt lækre hygiejneprodukter, som med glæde kan bruges igen. Pyjamassen var i god kvalitet og passer perfekt til at rejse videre i for min skyld. Den så omtrent ud som et joggingdress i gråt.

This slideshow requires JavaScript.

Kabinepersonalet var mere end behjælpelige med at klargøre sengen og lukke døren, når man ønsker at sove. Og, jeg sov som en sten i passende mørkt lys og med  støjreducerende hovedtelefoner.

Mad og drikke

This slideshow requires JavaScript.

Her var der meget godt at vælge imellen, men både en asiatisk og en vestlig menu. En af favoriterne var parmaskinke med salat og parmesan, enkelt og godt. Bøffen var beregnet på at blive tilberedt i et fly. Samboeren var sporty og forsøgte sig med en asiatisk hovedret, måske ikke det bedste han har spist, men det var et forsøg værd. Chokoladefondanten var desværre tør og havde en anonym smag.

Service

Tip top, enkelt og i orden. Blide og opmærksomme ansatte, som hurtigt rydder af, besvarer spørgsmål og tilbyder påfyldninger og så videre.

Konklusion

En god oplevelse fra start til slut. Lækker kabine med et rart personale. Behagelige sæder og en suiteløsning, samt god mad og drikke.

Oprindelig skrevet af Line Rakvåg Malones til vores søstermedie insideflyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Suiter med gode sæder og stor tv-skærm
+ Fint og rent interiør.
+ Godt udvalg af mad og drikke.
+ God service.
Fin pyjamas og toilettaske.

Cons

+ Lille og noget slidt toilet uden bademuligheder

Komfort

Service

Mad og Drikke

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Gennemført og behagelig flyrejse med Asiana Airlines. Konfort og service var helt i toppen, men taber lidt på maden og toilet/bade forholdene.

4.6

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *