Asiana afskaffer First Class og indfører Business Suite

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Asiana Airlines stopper fra den 1. september 2019 med First Class. Flyselskabet indfører i stedet for et nyt produkt: Business Suite.

Selvom Asiana afskaffer First Class, vil den fysiske kabine og sæder fortsætte med at eksistere, men vil blive navngivet Business Suite. Dette giver passagerer i business class adgang til et endnu mere luksuriøst sæde med dør. Lige nu kan du finde First Class ombord på A380 flyene. Disse fly opererer ruter fra Seoul til blandt Frankfurt, Los Angeles og New York JFK.

Asiana Business Suite

Det ser imidlertid ud til, at der kommer en ny bookingklasse, så det er endnu ikke klart, hvor mange miles du skal betale for at flyve i den nye klasse, eller om klassen overhoved kan bookes for points.

Business Suite-passagerer har fortsat adgang til Asiana First Class-lounge på Seoul Incheon Lufthavn. Dermed har du stadig adgang til den luksus der hører til en First Class lounge, mens du rent faktisk rejser i Business Class. Maden forbliver imidlertidig den samme som den nuværende business class, ligesom bagagereglerne.

Business Suite fra Asiana er tilgængelig fra disse datoer:

  • Los Angeles OZ201 / 202 fra 11. september
  • Los Angeles OZ203 / 204 fra 27. oktober
  • New York JFK OZ221 / 222 fra 1. september
  • Frankfurt OZ541 / 542 fra 1. september

Du kan se en oversigt af den nye kabineindretning nedenunder. Dette viser, at der er tre rækker med i alt 12 pladser. Du kan læse en anmeldelse af Asiana First Class, som altså snart er fortid, og af deres almindelige Business Class her.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *