Også slut med First Class hos Emirates?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med mange års forbedringer af Business Class produkterne, er mange flyselskaber begyndt på at reducere eller helt fjerne First Class fra deres fly. Er det snart også slut med de mest ikoniske første klasse rejser med Emirates?

Enhver frequent flyer drømmer om at flyve First Class. Sådan en billet er dog ikke for alle. Du betaler et betydeligt beløb, eller du skal af med en masse Miles. Nogle luftfartsselskaber foretrækker at investere i deres business class kabiner, fordi populariteten af First er ved at falde. Emirates, der er kendt for sine førsteklasses suiter, genovervejer også denne luksuriøse rejseklasse.

Emirates First Class

En af de mere berømte First Class produkter er den af Emirates. Flyselskabet tilbyder denne luksuriøse rejseklasse i Airbus A380 og Boeing 777. De private suiter skal give følelsen af at rejse i en privat jet. Kabinen er udstyret med faciliteter af høj kvalitet og den bedste service om bord. Måltiderne er også af stjernekvalitet. Der er også tænkt på alt under turen til lufthavnen og ved modtagelse i lufthavnen. For eksempel gennem eksklusive lounger.

First Class måltid ombord Emirates (Billede: Emirates)

Fremtid for First Class

Spørgsmålet er dog, om First Class stadig har en fremtid inden for luftfart. For eksempel ville det være vanskeligt at opretholde salget af sæderne. Derudover er (alternativer til) private jetfly blevet billigere i de senere år.

Emirates siger i et interview med Executive Traveler, at de nye Airbus A350 og Boeing 787 Dreamliners ikke er udstyret med First. De nye fly leveres kun med de tre sædvanlige rejseklasser: Business Class, Premium Economy og Economy.

Det betyder, at når A380 og B777 udfases, vil der ikke være nogen første klasse på Emirates. Selvfølgelig må det siges, at de nuværende aktive 112 A380’ere hos Emirates stadig vil være i luften i et rum stykke tid. Derudover er en A380 stadig på lager på grund af skader på næsen under vedligeholdelse.

Emirates Airbus A380 (Billede: Emirates)

Virksomhedens ældste A380 er mindre end 14 år gammel. Og den nyeste på under et år. Og der kommer flere nye til. Første klasse forsvinder ikke lige med det samme. Konfigurationen af nye enheder indikerer dog, at denne rejsetype ikke længere er inkluderet her. I sidste ende vedrører det i alt omkring 80 nye fly uden første klasse.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *