Japan Airlines giver 100.000 flybilletter til udenlandske turister i forbindelse med OL i Tokyo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Japan Airlines vil gerne have at udenlandske turister ser mere end bare Tokyo under de kommende Olympiske Leje til sommer. Derfor giver de 100.000 flybilletter væk (tur/retur).

Der forventes rigtigt nok mange gæster til Tokyo, når de Olympiske Leje sættes i gang, men for at sprede viden om hele Japan og give andre dele af Japan en del af dette turist boom, så kan 50.000 udenlandske turister altså få en gratis returbillet til en destinationer i Japan,

Det kan være til de indenrigsruter, som Japan Airlines flyver til fra enten:

  • Tokyo’s Haneda
  • Osaka’s Kansai International
  • Hokkaido’s New Chitose Lufthavne

Hvornår starter ansøgningerne og hvordan

Japan Airlines starter med at tage i mod ansøgninger i februar måned. Det sker ved at de sender invitationerne ud til at ansøge blandt alle de medlemmer af deres bonusprogram “JAL Mileage Bank”. Så er du endnu ikke medlem, så skynd dig at blive det og få invitationen.

Billede fra Japan Airlines hjemmesiden.

Hvis du er heldig at vinde en af returbilletterne, så skal de bruges mellem starten af juli 2020 og frem til slutningen af september 2020. Selve de Olympiske Leje er mellem den 24. juli 2020 og det slutter den 9. august 2020.

Find Japan Airlines kampagneside for “Win a trip with JAL” her.

Japan Airlines holder også andre konkurrencer i forbindelse med de kommende Olympiske Leje – se mere her.

Du kan også læse mere om Japan i Japan Airlines “Guide to Japan” her.

Der er en speciel regel for deltagelsen

Det eneste som kan være lidt speciel, og måske også en faktor for deltagelse, er at du ikke selv kan bestemt hvor din returbillet går hen. Du kan forsætte din rejse fra enten Haneda, Kansai eller Chitose, men du kan ikke bestemme hvor din destination er. Du kan derfor komme ud på et eventyr og besøge områder af Japan som ikke er kendt af turister eller du kan finde masser af ting at besøge. Men du vil helt sikkert få noget med hjem på opleveren og få betalt flybilletten af Japan Airlines.

Forsidebilledet: lasta29 [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *