Emirates kommer med Premium Economy fra 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra næste år vil Emirates tilbyde en ny Premium Economy rejseklasse på de nye Airbus A380’er og Boeing 777’er, der skal leveres. Det bekræftede administrerende direktør Sir Tim Clark på Arabian Travel Market, rapporterer The National.

Det var tidligere blevet offentliggjort, at den nye rejseklasse vil blive tilføjet på A380 flyene, men som noget nyt vil også Boeing 777 flyene få premium economy class. Ifølge avisen vil priserne være “langt under business class.” Emirates håber, at economy class rejsende vil opgradere til Premium Economy. Sir Tim forventer ikke at introduktionen vil gå på bekostning af den nuværende Business Class.

Premium Economy Class

Emirates selv har ikke annonceret flere detaljer om kabinen, sædet eller andre fordele. Ifølge One Mile At A Time er der en god chance for, at stolen bliver Eclipse fra HAECO Cabin Solutions fra Hong Kong. Hvis dette virkelig er det nye sæde, tilbyder stolen fremragende privacy.

Vi må derfor vente og se, hvad detaljerne vil blive, som antallet af pladser og fordele både på jorden og i luften. Jeg er også nysgerrig efter de første ruter, hvor Emirates vil begynde at bruge Premium Economy. Selskabet har nu mange forskellige typer sæder, såsom den nye Business Class og First Class. Med størrelsen af virksomheden er det svært at omkonfigurere hele flyflåden hurtigt. Derfor bruger Emirater ofte nye sæder på et udvalg af destinationer.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *