Lufthansa Group hæver priserne for forhåndsreservation af sæder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ingen hemmelighed, at en stor del af flyselskabernes indtægter kommer fra ekstra ydelser, de såkaldte ancillary services. Lufthansa Group er langt fremme på den front og nu får pris-skruen lige et ekstra vrid når det gælder valg af sæder.

I starten af december i år meddelte Lufthansa Group, at det fra 11. december i år bliver dyrere, at forhåndsreservere sæder på udvalgte interkontinentale ruter hos Lufthansa, SWISS og Austrian. Lufthansa Group tæller også flyselskaberne brussels airlines og Eurowings.

Hvor meget stiger gebyrene

De fleste stigninger sker på Lufthansa flyvninger og over en bred kam er stigningen på sæder med ekstra beplands (extra legroom seats) på EUR10 (fra EUR100 til EUR110), men på en nogle ruter stiger gebyret fra EUR70 til EUR110. Det gælder Lufthansa flyvninger til Denver, Detroit og Seattle.

SWISS Business Class. Fotokredit: SWISS.

Rejser du på Business Class med Lufthansa, Austrian eller SWISS er det nu også blevet dyrere, at reservere et såkaldt privacy seat (det kan f.eks. være et throne seat forrest i kabinen). Det koster nu følgende afhængig af rutens længde:

  • EUR99 på korte interkontinentale ruter til f.eks. Dubai
  • EUR149 på medium interkontinentale ruter til f.eks. Boston
  • EUR209 på lange interkontinentale ruter til f.eks. San Francisco

Med andre ord skal du som rejsende på Business Class betale knap dkr. 1.600 oveni i din billetpris hvis du på forhånd vil sikre dig et privacy seat på din flyvning til San Francisco. Det skal siges, at disse sæder gratis kan reserveres 48 timer før afgang, men det er jo ingen garanti for, at det ønskede sæde er ledigt.

Kilde og fotokredit: Lufthansa Group.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *