Anmeldelse: United Airlines Polaris Lounge i San Fransisco

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Airlines nye Polaris Lounge I San Francisco absolut et besøg værd, hvis du har en business class-billet med et Star Alliance-flyselskab. Restauranten og især en rigtig spændende menuen var blandt højdepunkterne ved mit besøg i loungen.

Adgangen til United Airlines Polaris Lounge er helt eksklusiv. Kun rejsende med en business class billet på en langrute rute i Star Alliance kan komme ind i loungen. Flyver man til enten USA, Canada eller Mexico, har man stadig ikke adgang til loungen – heller ikke selvom man har en plads helt forrest i flyet. 

Har man en højere status i Star Alliance som f.eks. SAS EuroBonus Gold eller højere, hjælper  dette heller ikke. Du har dog adgang, hvis du ankommer til SFO med United Airlines og fortsætter din rejse videre med United. 

Min hjemrejse startede i San Francisco, hvor jeg allerede havde checket ind online. Da jeg kun havde håndbagage med mig, kunne jeg gå direkte til sikkerhedskontrollen. Her havde jeg adgang til prioritetskøen, da mit boardingkort var markeret med TSA Pre. Der var ingen kø her og de havde også installeret en af ​​de nye røntgenapparater, hvilket betyder at du ikke behøver at tage pc’er eller tasker ud af din håndbagage. Det var heller ikke nødvendigt at tage sko og bælte af.

Transportsikkerhedsadministrationen (TSA) planlægger at installere 300 af disse nye røntgenmaskiner i løbet af sommeren. Maskinerne fra Smith Detection er blevet brugt til en testperiode i en række amerikanske lufthavne siden 2017 og resultaterne ser meget lovende ud.

Polaris Lounge ligger i boardingområde G, hvor internationale flyvninger afgår. Også SAS SK936, der skulle tage mig hjem til København. Hvis du har masser af tid og nyder at kigge på fly, kan du også besøge observationsdækket i enden af ​​terminalen.

Restaurant

Ved ankomst til restauranten, blev jeg budt velkommen hertil. Restauranten har omkring 30 pladser. Jeg fik tildelt en menu og valgte udfra denne en rødbede tærte til forret samt fyldt Napa kål med krabbekød, svampe og hummer til hovedret. Til forretten fik jeg serveret en riesling og til hovedretten, en malbec, som menuen også antyder. 

Efter nogle få minutter blev vinen serveret sammen med en lille amuse-bouche bestående af syltet avocado. De retter, som jeg havde bestilt var både store og velsmagende.

This slideshow requires JavaScript.

Chokoladekage med is

Efter hovedretten var der også plads til en lille dessert i form af chokoladekage med is. Alle retter var frisklavet og smagte ikke noget, der var lige taget ud af et køleskab og varmet. 

Da jeg forlod restauranten efter ca. en halv time, var loungen næsten tom. Jeg var selvfølgelig ankommet på et tidspunkt, hvor mange af gæsterne var rejst videre.

Buffet og bar

Baren har et meget varieret udvalg og en omfattende menu bestående af 8 kvalitets rød/hvidvine. Baren har også 8 forskellige fadøl og derudover serveres der mange forskellige cocktails. I modsætning til United Club Lounge, så skal man ikke betale for Polaris Loungen premiumprodukter. 

Loungen har også en stor buffet med alt fra sushi, salater og varme retter til ost og kager.

This slideshow requires JavaScript.

Siddepladser

Der er mange forskellige typer af siddepladser i loungen og næsten alle har både almindelig strøm og USB. WiFi-forbindelsen er også hurtig og derudover er der en god udsigt ud over flyene og lufthavnen fra hele loungen.

This slideshow requires JavaScript.

Lounge adgang med guldkort

Hvis du flyver med SAS, men ikke flyver på business class, kan du (hvis du har et guldkort eller tilsvarende) benytte United Club lounge i samme terminal. Her er udvalget af mad, øl og vin dog meget begrænset. Af øl kan man f.ens. Kun få Budweiser og Coors light. 

Flyver du derimod videre med United Airlines, så har du adgang til en støtte United Club lounge med et bedre udvalg af mad samt en betjent bar. Her er der mulighed for at få et glas vin, en Budweiser eller coors light helt gratis. Ønsker man dog en bedre vin eller en bedre øl, skal man betale. F.eks. Koster en Lagunitas IPA 5$.

 

Denne artikel er oprindelig skrevet og udgivet af Martin på insideflyer.no

Overblik

Pros

+ mulighed for et hurtigt måltid i restauranten
+ Godt udvalg af mad og drikkevarer
+ Rigeligt med plads
+ God betjening
+ Mange stikkontakter
+ Godt wifi
+ Badefaciliteter
+ Vin, øl og drinks er gratis

Cons

- Der kan være ret fyldt op i restauranten
- Kun adgang for business class og first class passagerer

Mad og drikke

faciliteter

komfort

plads

Generel Vurdering

Konklusion

Polaris Lounge har alt det, som man behøver og der er normalt massere af plads. Maden i restauranten er god og er på niveau med en god restaurant. Loungen har også massere plads til både at slappe af eller arbejde.

4.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *