Hilton Honors kampagne: Optjen op til 120,- kroner ekstra ved hvert ophold

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors kører ofte kampagner, hvor du kan optjene ekstra bonuspoint. Lige nu har de sendt deres medlemmer en mail om at de starter en ny kampagne ved navn “Points Unlimited”.

Kampagnen “Points Unlimited” vil give dig ekstra god optjening på alle dine ophold i Hilton kæden. De giver ud over ekstra point ved det enkelte ophold også en bonus på hele 10.000 bonuspoint efter hver femte ophold. Så alt i alt en god mulighed for at samle ganske mange ekstra bonuspoint til din Hilton Honors konto.

Kampagnen giver følgnede:

  • 2.000 bonuspoint per ophold
  • 10.000 bonuspoint efter hver femte ophold eller hver tiende nat

Tilmeld dig kampagnen her

Så vil du have ekstra bonuspoint, så gælder kampagnen på ophold fra den 4. januar 2019 og frem til den 5. maj 2019.

Værdien af Hilton Honors bonuspoint

Jeg sætter værdien af et Hilton Honors bonuspoint til at være cirka 3 øre – lidt efter hvordan du bruger dem. Derfor giver denne kampagne dig en ret god optjening på ekstra 4.000 bonuspoint (hvis du laver 5 ophold i kampagneperioden). Dermed får du en ekstra værdi på 120,- kroner per ophold. Dette er ganske godt og værd at tage med i betragtningen når der vælges hotel.

Vi anbefaler derfor altid at man tilmelder sig alle de kampagner man kan uanset om der er planer om at bruge dem. For ender man med at booke et ophold, så vil man få de ekstra bonuspoint. Der er heller ikke mange som kan huske hvilke kampagner, der er aktive efter 1-2 måneder. Så bedre at melde sig til alle man møder.

Betingelser

Kampagnen gælder også for eventuelle bookinger du allerede har lavet. Eneste krav er at du er tilmeldt inden du møder op på hotellet for at checke ind.

De detaljerede betingelser for “Points Unlimited” kampagnen kan læses her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *