22. december: Vind overnatning i et premium værelse på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag kan du vinde en overnatning på et af de bedre hoteller i København og klart det hotel, som ligger bedst placeret i forhold til Københavns Lufthavn. Vi trækker lod om en nat i et af deres helt nye premium værelser

Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Læs mere: Vi tester maden på  Clarion Hotel Copenhagen Airport

Det er også nemt at komme ind til byen. Metroen ligger få minutters gang fra hotellets reception og kan bringe dig ind til centrum på omkring 15 minutter.

Hvad er dagens præmie?

Bag dagens låge gemmer der sig en overnatning for to personer i et af hotellets nye premium værelser. Vinderen vælger selv datoen for overnatninger i samarbejde med hotellet.

Dagens sponsor:

 

Hvordan deltager du?

Du skal huske at du tilmelde dig dagens lodtrækning i vores rejsejulekalender.

 

Her kan du se vores sponsorer, som har været med til at gøre dette til årets bedst rejsejulekalender:

 

Vilkår for deltagelse i konkurrencen

InsideFlyer’s julekalender er fælles for vores læsere i Danmark og Norge. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de 2 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra InsideFlyer.

I løbet af konkurrenceperioden og indtil den 31. december 2018, så vil du modtage en daglig email for at minde dig om at dagens låge er åben.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din e-mailadresse og andre informationer vil ikke blive videregivet til andre end nævnt ovenstående.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt inden for de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske, tastefejl eller fejlagtige oplysninger, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Sverige og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsninger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.

Kommentarer

  1. Eva Kristina Åsell siger

    Hej!

    Angående Adventskalendern 2018 jag råkade skriva fel e-postadress skrev en ny med den rätta adressen men det verkar kanske konstigt med två svar.

    Min rätta adress är evaekoasell@gmail.com

    Med vänlig hälsning Eva Åsell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *