Lufthavnshoteller kommer med nyt koncept der inkluderer “in room training” og andre nye tiltag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I 2020 får Norden to nye lufthavnshoteller, når Comfort Hotel slår dørene op i både Arlanda og Københavns Lufthavn. Sammen med Nordic Choice Hotels nuværende lufthavnshoteller, Clarion Hotels, bliver de to Comfort-hoteller en del af en ny satsning til fremtidens rejsende, som lanceres under konceptet ‘Here for tomorrow’.

Når andre taler om mindfulness og at gribe dagen, vil Comfort og Clarion Hotel se længere frem. Målet er at gøre dagen i morgen til verdens bedste dag – det er nemlig en af de primære grunde til, at folk vælger at bo på hotel i nærheden af lufthavnen. For med en god udgangsposition og en god nats søvn kan hotelgæsterne nemt starte den næste dag, uanset om de skal med et tidligt fly, skal holde en konference med virksomheden eller skal på ferie med familien.

Med hoteller i forskellige prisklasser håber man at kunne nå en bred målgruppe af gæster – ikke kun de klassiske forretningsrejsende. Der er plads til alle, både de gæster der ønsker et eksklusivt ophold, og de gæster der går efter et moderne budgetophold. Uanset hvilket af hotellerne man vælger, får man altid en uovertruffen beliggenhed i gåafstand til terminalerne, som gør rejsen endnu lettere.

Anna Spjuth, Senior Vice President for Comfort Hotel siger:

‘Here for tomorrow’ er lige så meget et koncept som en vision for, hvordan følelsen på hotellerne kommer til at være. En god dag i morgen får man ikke alene gennem skøn service og gode faciliteter. Den kommer også via en gennemgående miljøtankegang og ved at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere. Et eksempel på det er de store miljøsatsninger, som Comfort og Clarion Hotel har implementeret med klimavenlige menuer, en markant reduktion i plastforbrug og bæredygtig ledelse.

Når konceptet rulles ud, vil det foregå på en række forskellige måder. I stedet for at fokusere udelukkende på klassiske reklameformater er der udviklet nye kommunikationsløsninger med fokus på dagen i morgen. Der kommer eksempelvis til at være plantevægge, som budskabet vil gro på, og reklamesøjler som også bliver hjem for bier. Gæster, der er kommet til at pakke for meget tøj, kan give det til genbrug i en donationsboks, og træningshungrende gæster vil finde helt nye træningsformer direkte i værelserne.

Træning på værelserne

Det har været talt om i længere tid og der er mange rejsende, som efterspørger denne mulighed. Med dem fremtidige mulighed med at det kommer på både Clarion og det kommende Comfort hotel i Københavns Lufthavn, så ser vi det som et ganske positivt tiltag.

Hilton har i 2017 lavet denne designtegning af hvordan de forstillede sig et værelse med træningsudstyr. Foto: Hilton

Hilton kom med deres første forslag i 2017 på hvordan de så deres værelser designet med “in room training”. Dette var faktisk gange interessant, da det både ville give mulighed for styrketræning og cardio træning på en spinning cykel. Denne værelseskategori ville helt sikkert være populær og eftertragtet.

For fremtiden kommer der flere muligheder for at træne på dit værelse, som her på Yotel New York. Comfort- og Clarion-hotellerne bliver måske de første i Norden til at indføre dette. Foto: Yotel

USA Today har for et par dage siden haft en længere artikel kørende om netop denne trend om at få træningen ind i selve designet af værelset. Læs den her.

Så vi kan kun glæde os til at vi ser hvordan mulighederne bliver på de to nye hoteller i Københavns Lufthavn. På det nuværende Clarion hotel er der nogle af de største hotelværelser i København, så derfor er der god plads til at lave nogle gode værelser med træningsudstyr. Så snart det er muligt vender vi tilbage med et nærmere kig på det.

Petter Stordalen, grundlægger af Nordic Choice Hotels siger:

Jeg elsker dem, der går forrest og tør udfordre status quo. Efter at have været indlagt til plastik-rehab i løbet af året, og dermed helt at have skåret unødvendig plastik væk fra hotellerne, så løfter vi nu blikket yderligere for at forsætte med at levere bæredygtige løsninger i fremtiden. Det betyder bl.a., at Comfort Hotel kommer til at tilbyde en ny type indkvartering i Arlanda og Københavns Lufthavn i løbet af det næste år. Lige nu er der næsten kun business-hoteller i lufthavnene, selvom størstedelen af de rejsende flyver på economy class. Gennem et hotelkoncept som er bæredygtigt for både tegnebogen og miljøet, skaber vi noget, som jeg er sikker på, at gæsterne kommer til at elske, og som passer til flere.

Comfort Hotel Arlanda Airport åbner lige før årsskiftet og Comfort Hotel Copenhagen Airport åbner i september 2020 på samme tid som konferencecenteret The Hangar i København.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *