Norwegian lancerer WiFi helt til gaten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian var i 2011 det første flyselskab i verden til at indføre gratis WiFi ombord på sine fly. Nu indfører selskabet ”gate-to-gate” WiFi, der betyder, at man kan logge på, så snart man er kommet ombord.

Hvor det tidligere var nødvendigt at være i mindst 10.000 fods højde for at få wi-fi-forbindelse, vil Norwegians passagerer fra i dag kunne logge på så snart, de har sat sig i deres sæde ombord – og man skal først logge af lige inden, man træder ud på sin destination.

Chief Customer and Digital Officer i Norwegian Kurt Simonsen siger:

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores passagerer at have adgang til internettet. Hvor flyveture før i tiden udgjorde timelange sorte huller i internetforbindelsen, gør Norwegian det nu muligt at være på nettet, fra man boarder flyet, indtil man træder ud af det igen. Siden vi i 2011 lancerede gratis WiFi ombord, har millioner af passagerer surfet ombord, så vi glæder os meget til at tilbyde vores passagerer den nye “gate-to-gate”-forbindelse som en del af vores fortsatte arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

“Gate-to-gate” wi-fi kan anvendes af Norwegians kunder fra i dag ombord på hele Norwegians flyflåde – både korte og lange ruter. Tjenesten er tilgængelig i lufthavne, der tillader “gate-to-gate”-WiFi, hvilket inkluderer Skandinavien og de fleste andre lufthavne, som Norwegian flyver til.

Fakta om Norwegians wi-fi

  • 2011: Norwegian er verdens første flyselskab, der lancerer gratis wi-fi på europæiske ruter. Senere lancerer selskabet Video On Demand, der giver passagererne på de europæiske ruter adgang til Norwegians underholdningsportal på egne devices.
  • 2015: Norwegian er det første flyselskab, som tilbyder direkte tv på europæiske flyvninger.
  • Januar 2019: Norwegian begynder arbejdet med at installere wi-fi på selskabets langdistancefly.
  • Februar 2019: Norwegian lancerer et nyt højhastigheds-wi-fi ombord på alle fly i sin flåde, så det bliver muligt at streame musik, film og serier direkte på sin telefon eller tablet.
  • Juni 2019: Norwegian lancerer “gate-to-gate” wi-fi, der gør det muligt at være online, fra man boarder, til man ankommer på sin destination – uden at skulle vente til flyet kommer op i 10.000 fods højde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *