Hilton Honors fordobler optjeningen af bonuspoint og statusnætter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors nye kampagne giver dig diamantstatus indtil 2023, når du har blot 30 overnatninger. Hvis du er nyt medlem, kan du få diamantstatus med blot 9 overnatninger. Du skal blot tilmelde dig programmets “Fast Track”.

Hilton Honors har lige frigivet detaljerne om programmets sidste kampagne i 2020. Den løber mellem 8. september og 31. december 2020 og kaldes Double Rewards. Og det er virkelig tale om en fordobling.

Kampagnen består af 2 fordele:

  • Dobbelt antal basis point (base points)
  • Dobbelt antal statusnætter (elite night credits)

Du skal tilmelde dig for at kunne få den dobbelte optjening. Tilmeldingssiden er endnu ikke aktiv, men når den bliver det, skulle du kunne tilmelde dig på dette link.

Dobbelt optjening af basis point (Base Points)

Hilton Honors har ofte sådanne kampagner. Normalt optjener man 10 basispoint for hver USD, der bruges. Med denne kampagne fordobles optjeningen til 20 point pr. USD. De ekstra point, du optjener på grund af din status plejer aldrig at være inkluderet i kampagnerne.

For at optjene det dobbelte antal point skal du tjekke ud fra dit ophold mellem 8. september og 31. december 2020. Hvis dit ophold strækker sig over nytårsaften, og du først tjekker ud i 2021, vil du ikke optjener ikke dobbeltpoint på opholdet.

Jeg vurderer, at disse ekstra point har en værdi, der svarer til en rabat på 4-5%. Det er jo også en fin rabat, men ikke ekstraordinært

Dobbelte statusnætter (elite night credits)

Den mere interessante del af denne kampagne er, at du optjener det dobbelte antal statusnætter (elite night credits). Hvis du skal optjene status ud fra antallet af overnatninger, skal du normalt op på:

  • 40 overnatninger for at få guld status
  • 60 overnatninger for at få diamant status

Selvom du endnu ikke har boet på et Hilton hotel i år, kan du takket være denne kampagne få guldstatus med bare 20 overnatninger i kampagneperioden. Og diamantstatus har du efter 30 overnatninger. Men vi skal naturligvis huske på, at kampagnen løber over knap 4 måneder, hvor juleferien også ligger. Du skal derfor op på et pænt antal overnatninger, får at optjene diamantstatus.

Derudover skal vi huske på, at Hilton Honors for nylig meddelte, at ALLE statusnætter, der er optjent i 2020, også vil blive overført til 2021. Det betyder med at ord, at hvis du i kampagneperioden har 30 overnatninger på et hotel, der er knyttet til Hilton Honors, vil du:

  • komme op på de 60 statusnætter, der er krævet for at få diamant status i 2021
  • alle 60 statusnætter vil bliver overført til optjeningsåret 2021. Dermed vil du allerede have optjent diamantstatus for 2022.

Men der er flere gode nyheder. For de optjente statusnætter tæller også med i den bonus, du får hos Hilton Honors, når du kommer op på et bestemt antal statusnætter.

Hurtig status med fast track

Hvis du ikke allerede har guld eller diamant status, kan normalt tilmelde dig muligheden for at optjene status i en kort periode. Det, som Hilton Honors kalder “Fast Track”. Det er normalt nye medlemmer, der benytter denne mulighed. Eksempelvis skal du blot have 18 statusnætter indenfor en periode på 90 dage for at få diamant status.

Med optjeningen af dobbelte statusnætter får du diamantstatus efter blot 9 overnatninger. Du skal huske på, at hvis du optjener diamant status med fast track i 2020, så vil du kun have denne status for 2021 (og de første 3 måneder af 2022).

Hvis du har gode muligheder for at planlægge dine rejser, så kan du måske bruge denne finte: Meld dig til fast track til diamant status midt i oktober. Tag 8 overnatninger i 2020 (det giver 16 statusnætter). Tag de sidste 2 overnatninger i starten af januar 2021, så du kommer op på de krævede 18 statusnætter. Dermed skulle du kunne beholde din diamantstatus til marts 2023.

Afsluttende vurdering

Med denne kampagne har Hilton Honors taget et stort skridt for at få os til at fortrække hotellerne, der er med i deres loyalitets program. Det bliver spændende at se, hvilke skridt andre hotelkæder tager.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *