Hilton Honors status match 2018 – få elite status indtil 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Over de sidste par år, har vi her hos InsideFlyer tit skrevet om hvordan du kan få en Hilton Honors Status Match. For hvem kan ikke lide gratis morgenmad, upgraderinger, og bonuspoints?

Hilton Honors Status Match

Et nyt år er begyndt, og det er et perfekt tidspunkt til en Hilton Honors Status Match, hvis du ikke allerede har gjort det. Husk at Hilton status gælder:

 • resten af det år hvor du opnåede din status.
 • hele det efterfølgende år.
 • op til den 31. marts året efter det fulde år.

Det betyder, at hvis du ansøger om en Hilton Honors Status Match nu (og opfylder kravene), kan du beholde din nye elite status til slutningen af marts 2020. Det er over 2 år elite status!

Hvordan får du Hilton Honors Status Match

Til at starte med, skal du have elite status hos en af Hilton’s konkurrenter. De opridser de meste kendte, men de vil helt afgjort også tage andre kæder som Club Carlson og Best Western med i betragtning.

Generelt vil Hilton Honors matche top niveauet fra konkurrenten til Honors Diamond (det vil sige fra Diamond, Globalist, Spire, Platinum, osv.) Hvis den konkurrerende kæde har et relevant mellem niveau, som Marriott Gold, kan det nogle gange også matches til Honors Diamond. Du bliver dog sandsynligvis matchet til Honors Gold. Der går nogle interessante rygter, at IHG Platinum og Best Western Diamond stadig bliver matchet til Diamond.

Hvis din ansøgning bliver godkendt, kan du nyde din nye status i Hilton Honors i en periode af 90 dage. Den kan forlænges til den 31. marts 2010, hvis du fuldfører:

 • 4 ophold for Gold status.
 • 8 ophold for Diamond status.

Bemærk at det er adskilte ophold, ikke 4 eller 8 nætter.

Processen for at ansøge om en status challenge er nem. Du skal udfylde online formularen med dit fornavn, efternavn, emailadresse, Honors medlemsnummer, og den status du håber at opnå. Du skal også indsende dokumentation for din status hos konkurrenten, og bevis for et ophold hos kæden i de sidste 12 måneder.

Opfylde kravene

Otte ophold indenfor 90 dage er ambitiøs. Det er helt klart baseret på de normale kvalifikationskrav for Diamond, som er 30 ophold indenfor et år (det vil sige, 8/90 er omkring en kvart af kravet for et helt år). Det kan virke fint for nogen, der kan samle mange ophold af en enkel nat. Det er dog ret svært, for dem der rejser minder ofte, men i længere perioder ad gangen.

Det skal bemærkes at ophold betalt med point tæller med for din elite status. Der er ingen Hilton hoteller tilbage i Danmark, efter Hilton Copenhagen Airport skiftede til Clarion, men du kan nemt finde Kategori 2 hoteller i nærheden, hvor en nat kun koster 10.000 points. Med hensyn til kontantpriser, plejer fredage og søndage at byde på de bedste priser.

Hilton kører for øjeblikket også en kampagne, hvor du tjener 2.000 bonus points per nat. Det kan hurtig fylde kontoen op, samtidig med at du sikrer din status.

Konklusion

Hilton Honors Gold er fremragende, og Diamond garanterer adgang til executive loungen oveni (hvis hotellet har en).

Med de kommende ændringer til hvordan Honors beregner pointoptjening og gratis morgenmad på Waldorf Astoria hoteller, bliver elite status endnu mere værd. At kunne matche og få 90 dage gratis elite status, og en kæmpe genvej til at kunne beholde det i over 2 år, er simpelthen fantastisk.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Joe Deeney fra vores søsterside Insideflyer.co.uk

Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Henrik S siger

  Hej
  Jeg har Best Western Diamond level, og har lige fået svar tilbage at de ikke kunne lave status match.

  Så det er ikke konsekvent at de laver status match.

  Henrik

 2. Modvig siger

  Jeg fik statusmatch med min Le Club Accor Platinum status (selvom de skrev at det var en undtagelse at de matchede denne. Har nu haft 1 dages dejlig ferie i Californien med ophold på 10 forskellige Hilton hoteller med diamond status (premium internet, gratis morgenmad og en del opgraderinger). Jeg forventer dermed at have opfyldt kravene til at få diamond status frem til 2010.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *