Hilton lukker og slukker i Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Copenhagen Airport lukker til april og skifter navn til Clarion Copenhagen Airport Hotel. Det blev i dag oplyst på et pressemøde i Københavns Lufthavn i dag.

Dermed er det slut med 16 år med et Hilton hotel i Danmark, hvilket er en skam for de mange hyppigt rejsende, som er medlem af Hilton’s medlemsprogram Hilton HHonors.

Fra 1. april 2017 skifter hotellet i Københavns Lufthavn navn til Clarion Hotel Copenhagen Airport. Samtidig løftes hotellet med en gennemgribende opgradering af både værelser, restaurant, mødelokaler og lobby.

Københavns Lufthavne A/S, der ejer hotellet, har indgået et partnerskab med Nordens førende hoteloperatør, Nordic Choice Hotels, der overtager hotellets drift og fører det videre under sit high-end-brand Clarion Hotel.

Thomas Woldbye, administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S udtaler at:

Hotellet er vigtigt for mange af vores rejsende. Derfor er det afgørende for os, at det i endnu højere grad afspejler den nordiske stemning og høje kvalitet, som vi ønsker at tilbyde de rejsende. Dét kan Nordic Choice Hotels levere, og jeg er overbevist om, at vi i dem har fundet den helt rigtige partner

Han takker samtidig Hilton for samarbejdet, siden hotellet åbnede i 2001:

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Hilton, der har drevet hotellet flot og professionelt, og vi er glade for, at de dygtige medarbejdere kan fortsætte under det nye Clarion-brand

Nordic Choice Hotels er Skandinaviens største operatør af lufthavnshoteller, og i forbindelse med at de overtager opgaven med at drive hotellet, gennemføres en større opgradering:

Petter A. Stordalen, ejer af Nordic Choice Hotels siger at:

Clarion Hotel er vores high-end-hotelkæde med et stærkt full-service-koncept, og det sætter en høj standard for design, interiør, kunst, mad og drikke. Det er vores ambition, at hotellet her skal genfødes som en endnu større succes. Clarion Hotel Arlanda Airport er kåret som Sveriges bedste businesshotel og Europas mest luksuøse lufthavnshotel, og erfaringerne herfra vil komme hotellet i Københavns Lufthavn til gode

Clarion Hotel er en af de mest kendte hotelkæder i både Norge og Sverige, og kæden er kåret som bedste hotelkæde i Sverige i de seneste syv år.

Fakta om Clarion Copenhagen Airport Hotel

 • Nordic Choice Hotels overtager pr. 1. april 2017 driften af hotel Hilton Copenhagen Airport.
 • Hotellet vil blive en del af Nordic Choice Hotels high-end-brand Clarion og vil fremover hedde Clarion Copenhagen Airport Hotel.
 • Nordic Choice Hotels driver i alt 190 hoteller i Norden og Baltikum, heraf 76 Clarion-hoteller.
 • Hotellet bliver opgraderet, og det betyder bl.a., at værelser, mødelokaler, lobby og restaurant sættes gennemgribende i stand. Opgraderingen koster 70 mio. kr.
 • Clarions restaurantkoncept, ”Kitchen & Table By Marcus Samuelsson”, indføres. Samuelsson er en verdenskendt kok med restauranter i bl.a. New York, og som er kendt for at være tidligere præsident Obamas favoritkok.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Heinrich Pedersen Heinrich Pedersen siger

  Det var en trist nyhed – så bliver det sværere lige at opnå det sidste for at bevare diamond niveauet i fremtiden….

 2. PeterA PeterA siger

  Udover konverteringen af Hilton-hotellet til Clarion, så skal der tilsyneladende også bygges et nyt Comfort-hotel, som også er en del af Nordic Choice Hotel-familien. Det nye hotel vil ud over 500 værelser også indeholde et nyt, moderne møde- og konferencecenter på 3.000 m2 (samlet set vil der være 882 værelser på de to lufthavnshoteller). Hotellet vil blive bygget på Ellehammersvej ved siden af det nuværende Hilton hotel.

  Går ud fra, at det er der, hvor P9 ligger i dag – altså grunden mellem Hilton-hotellet og rundkørslen.

  Med den udvidede hotelkapacitet bliver CPH således bedre rustet til at huse strandede passagerer, når nu de lukker tværbanen og risikoen for irregulariteter stiger 😉

 3. PENSIONISTEN PENSIONISTEN siger

  Oh, nu er der ligefrem følelser med på IF, for det gør ondt dybt ind i ens hjerte, jeg har fulgt eksproprieringen, nedrivningen af "P-dækket", opførelsen, og pludselig stod der et stort, flot Hilton hotel i lille DK.

 4. alexanderln alexanderln siger

  jeg tror også de går fejl i at skifte til Nordic Choice Club.
  Folk fra udlandet kender ikke NCC. De kender derimod Marriott, Hilton osv.

  Det kan godt være at Clarion bliver et fint hotel – men som glad kunde hos HHonors så kommer jeg ikke til at bruge det efter det får ny ejer.

 5. Heinrich Pedersen Heinrich Pedersen siger

  alexanderlnjeg tror også de går fejl i at skifte til Nordic Choice Club.
  Folk fra udlandet kender ikke NCC. De kender derimod Marriott, Hilton osv.

  Det kan godt være at Clarion bliver et fint hotel – men som glad kunde hos HHonors så kommer jeg ikke til at bruge det efter det får ny ejer.

  Ja, NCC mangler det internationale aspekt for en FT.

  Jeg er allerede begyndt at undersøge mulighederne. Om det så bliver Msrriot rewards, SPG, IHG eller BW må tiden vise.

 6. Kenn Gerdes siger

  Jeg kommer heller ikke til at bruge hotellet efter kædeskiftet. En ting er den manglende Double Dip som Hilton har. En anden ting er, at for mig er optjening af airline miles/points vigtigere end hotellets eget loyalty program, og NCC samarbejder kun med Finnair, som jeg ikke flyver med. Så jeg vil fremadrettet bruge Crowne Plaza igen.

 7. Baadsgaard Baadsgaard siger

  Husk, at wintersale hos Hilton slutter i aften til midnat, så skal man have et farvel-ophold, er det til at få til gode penge – fra 906 DKK

 8. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  BaadsgaardHusk, at wintersale hos Hilton slutter i aften til midnat, så skal man have et farvel-ophold, er det til at få til gode penge – fra 906 DKK

  Jeg har netop booket mig et sidste ophold i marts 🙂

  • lars siger

   bemærk lige at tilbud som ender inden for en vis tid ikke givere senere de tilbud uden for tilbuddets tidsperiode. jeg har selv kommet til at købe nogle ophold via app i tro jeg kunne for 3 gange point, men det er uden for den periode de tilbyder det på.

   personligt er ikke vild med NCH igen deres hotel længere nede af vejen er rigtig skidt og har man guld hos Hilton var det måske 200 kr længere nede af vejen man kunne spare, men så var der ikke morgenmad med i og så blev det dyrere. man må da håbe på at den længere nede af vejen bliver billigere når de nu de åbenbart inden for samme kæde skal konkurrere.

   man kan håbe at Hilton en dag kommer ed flere af deres udvalg i kbh område eller blot i dk, problemet ligger jo i at vi i dk og norden har vores egene kæder.

 9. PENSIONISTEN PENSIONISTEN siger

  Henrik OlsenJeg har netop booket mig et sidste ophold i marts 🙂

  HILTON
  Jeg har i dette øjeblik reserveret et værelse på CPH Hilton i maj. På bekræftelsen står der stadig Hilton – gad vide om jeg vil modtage en melding om, at hotellet ændrer navn pr. imorgen …

 10. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  PENSIONISTENHILTON
  Jeg har i dette øjeblik reserveret et værelse på CPH Hilton i maj. På bekræftelsen står der stadig Hilton – gad vide om jeg vil modtage en melding om, at hotellet ændrer navn pr. imorgen …

  Ja – det bliver spændende om du får en info mail om skiftet. For der er jo ikke Hilton Honors optjening på dit ophold. Så det er jo en ændring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *