Hilton køber NoMad Hotels og øger på luksusområdet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For ikke så længe siden annoncerede Hilton at de ville købe Graduate Hotels fra Adventurous Journeys Capital Partners. Det er en række unikke hoteller i universitetsbyer. I dag har de så annonceret at de køber NoMad Hotels, som fokusere på luksussegmentet, men kun er et enkelt hotel i London.

Hilton har lavet en aftale som gør at de overtager en kontrollerende andel af Sydell Group. Det er gruppen som driver NoMad Hotels. Målet er at udvidde hotelmærket fra den nuværende lokation i London til flere high-end lokationer rundt i verden.

Så denne aftale er lidt anderledes, da der kun er dette ene hotel lige nu. Hotellet i Las Vegas er ikke en del af aftalen og vil ændre navn inden længe.

NoMad London. Foto: Simon Upton / Hilton / PR

Aftalen er lavet således at Hilton vil drive udviklingen af kæden og promovere det og sikre det er helt integreret i Hilton Honors. Sydell Group vil fortsat have ansvaret for at designe og markedsføre NoMad Hotels som unik og egen kæde.

Det gode er at London nu får endnu et hotel i Hilton kæden. Målet er dog at der på verdensplan skal være mindst 100 NoMad hoteller, som alle skal have deres unikke design. Så det er rart at se at Hilton ikke kun kan lave “ens hoteller”.

Med dette køb, så får Hilton et mærke imellem kæderne LXR og Curio Collection. Det vil medvirke til at konkurrerer med for eksempel Hyatts Andaz og Thompson og Marriott’s W og EDITION kæder.

Vi håber snart at vi igen ser Hilton i København. Det har været tæt på nogle gange, men forsat mangler det.

Foto: Simon Upton / Hilton / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *