Togrejse udover det sædvanelige

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Togrejser begynder at blive mere populært som ferierejseform og vi er faldet over en ganske unik togrejse fra København og til York i England.

Vi har ikke dækket togrejser meget på InsideFlyer, men eftersom der i den sidste del af rejsen er en flyvetur, så kan vi godt argumentere for at det falder inden for vores område – på samme måde som krydtogter gør.

Sådan præsenterer SilverTray turen på deres hjemmeside.

Du rejser med de bedste toge i Europa frem til højdepunktet i Chester, men togturens højdepunkt er hvor du får en dag ombord på et af Europas mest luksuriøse tog. Du rejser ombord på første klasse i historiske Pullman vogne trukket af damplokomotiv. Den del af turen er på tværs over England mellem Chester og York.

Silver Tray, som udbyder turen, beskriver den således:

Oplev en dag på et af Europas historiske luksustog med klassisk komfort og service – og udsøgte måltider. Luksus-togrejsen med damptog er en uforglemmelig én-dags oplevelse på tværs af England fra smukke Chester til gamle York. Og togrejsen fra Danmark til Nordengland er også en mindeværdig togferie i sig selv, med togrejser på første klasse og overnatninger i Hamborg, Bruxelles, London – og tre i charmerende Chester. Vi har kun ganske få pladser på denne unikke togferie med afrejse den 29 maj, så du skal ikke vente for længe med at bestille.

Du kan se ruten herunder:

Prisen er ikke helt billig når det gælder første klasses rejser med tog og fly hjem til Danmark igen. Den ligger på 22.800,- kroner pr. person i delt dobbeltværelse. Men for dette får du følgende i de 7 dage (8 nætter) som turen varer:

  • Få en dag ombord på et af Europas mest luksuriøse tog
  • Første klasses historiske Pullman vogne trukket af damplokomotiv
  • Rejs tværs over England mellem Chester og York
  • Gourmet måtider, vin, champagne og udsøgt service
  • Rejs fra Danmark til England med tog på første klasse og firestjernede hoteller
  • Bo tre dage i smukke og historiske Chester
  • Transfer til lufthavnen og fly hjem 
Luksus med damptoget – gourmet og champagne. Foto fra SilverTrays hjemmeside.

Silver Tray har også lavet et online magasin om turen med Saphos Rail. Den kan du se her:

Saphos Rail har lavet denne video om hvordan det er at rejse med dem:

Forsidefoto: No-longer-here / Pixabay – alle andre er fra Silver Tray’s hjemmesideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *