Hilton med generøs løsning til alle deres medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har ventet i længere tid på at se hvilke løsninger de store hotelkæder ville komme med for deres mange millioner bonusmedlemmer, som er berørt af Corona-lukninger. Hilton har været en af dem, og i går kom de med en særdeles overraskende udmelding.

Vi har forventet at det ville komme og vi har set flere tilløb til det. Grunden til at vi var sikre på at der ville komme et udspil er, at hotelkæderne har behov for at sikre sig at deres kunder kommer tilbage til dem, efter denne corona krise er overstået.

Det ville være med en vis usikkerhed at et medlem, som under normale omstændigheder sagtens ville kunne klare kvalifikationskravene. Dette er eftersom at stort set alt rejseaktivitet er sat på hold. Hvis sådanne medlemmer mistede deres status, ville det ikke være sikkert at medlemmet ville booke nye overnatninger hos den respektive hotelkæde. Det kan skyldes at medlemmet er bliver tiltrukket af andre hotelkæder.

Derfor åbner Hilton for at du kan beholde din status, helt frem til marts måned 2022 for nogle medlemmer.

For dem som ville miste status her i marts måned:

Hilton skriver:

Alle medlemmers 2019 status, som var planlagt at skulle nedgraderes den 31. marts 2020 – uanset om det er Diamant, Guld eller Sølv vil automatisk blive forlænget til den 31. marts 2021.

For dem som har fået status i 2020:

Hvis dit optjeningsår er i gang, så skal du ikke bekymre dig om hvorvidt du kan nå at optjene nok point, til en genkvalificering. Hilton gør det simpelt det. De forlænger simpelthen din status frem til den 31. marts 2022. Du får dermed 24 måneders niveaufastholdelse.

Vi forlænger din 2020 status frem til den 31. marts 2022. Det betyder at du vil forsætte med at nyde dine Diamant, Guld eller Sølv fordele som du har i dag de næste 24 måneder.

Det er virklig en positiv ting Hilton gør. Det kommer med garanti til at være en win-win situation, for både medlemmerne og for Hilton. Medlemmerne får fjernet al tvivl om deres status, og Hilton sikrer sig mod at medlemmerne booker andre steder, så snart rejseverdenen igen åbner sig.

Point forlænges og bookinger er fleksible

Udover forlængelsen af status, sørger Hilton også for at dine point ikke udløber.

Sidst men ikke mindst, så er alle bookinger der foretaget frem til den 30. juni 2020 fleksible. Også selv om de er af typen non-cancellable. Det gælder på datoer så langt det er muligt at booke frem. Reelt bliver det til sommerferien 2021. Du skal blot afbooke senest 24 timer før ankomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *