Hilton Zamalek Residences i Cairo

Hilton Zamalek

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Zamalek ligger i forretnings og ambassadekvarteret på Giza siden. Har du forretning der, er det et rigtigt godt valg og ønsker du fred og ro, er det perfekt. Meget stille kvarter i bydelen Zamalek. Hotellet er forholdsvis lille med nok 15 etager og det kombineret hotel med hotellejligheder. 

Ankomst:

Havde møde på Giza siden, så kom til hotellet midt på eftermiddag efter en ca. 1 times tids kørsel. Igen samme sikkerhedsopbud, ID fra chauffør, gå rundt og måle et eller andet samt se bagagerummet. Igen Metaldetektor i lobby. Blev modtaget hjerteligt af receptionisten. Vi fik snakket om vind og vejr, så der skete det, at jeg glemte mit Pas, som kom sikkert op ca. 2 minutter efter ankomst til værelset. Ind checking gik fint og fik ikkeryger værelse.

 

Værelset
Værelset

Værelset:

Igen et hjørneværelse med et meget stort badeværelse samt en lang gang med skabe, derefter et stort rum med vinduer ud til 2 sider, med tætsiddende gardiner. En meget stor seng og et skrivebord med en dårlig stol.

Deres internet var mod betaling ca. 75kr for 3 devices. Det gik ok hurtigt og det er vel prisen, men ikke standard for Hilton, nogengange gratis andre gange ikke.

Fik en fin seddel af personalet some velkomst:

velkomst seddel
velkomst seddel

 

Hilton Zamalek ligger ud mod Nilen med en god udsigt over Nilen og en restaurant i stueetagen, vist flere. Denne restaurant var også morgenmadsrestaurant. Det var så her det gik op for mig, at der er rygerborde og ikke-ryger borde. Ikke særlig fedt at spise morgenmad ved siden af en der ryger gaulloises. Igen god morgenmad med ”eggstation”.

Udsigt
Udsigt

Konklusion:

Har du forretning på Giza siden i Cairo, så er det her hotel et rigtig godt valg og du bor centralt og stille, hvilket ikke altid er let i Cairo. Det henvender sig både til familie og forretningrejsende.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

07/12/2014

Pros

Det her hotel ligger meget fredeligt i Cairo og er godt beskyttet i ambassadekvarteret. ideelt for dem der vil have ro og tæt på ambassader og forretning.

Cons

Der er faktisk ikke meget negativt at sige, ndet end alt var til standard og over forventning

KOMFORT/VÆRELSE

FACILITETER

SERVICE

VALUE4MONEY

Generel Vurdering

Konklusion

Her vil jeg gerne bo igen, alle parametre jeg sætter pris på var her. ro, tæt på kunder og godt værelse.

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *