Hotel Astor, Kiel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotel Astor i Kiel har en god beliggenhed – men giver en elendig service og er så beskidt at man må advare alle mod at reservere et værelse dér

Hotel Astor i Kiel burde anmeldes til myndighederne, men jeg nøjes med denne anmeldelse på InsideFlyer – til skræk og advarsel for alle. Jeg skulle på forretningsrejse til havnebyen Kiel. De store hotelkæder er ikke repræsenteret i byen og derfor faldt jeg over Hotel Astor. Ud fra vurderingerne på internettet glædede jeg mig til overnatningen i byen. Men jeg blev frygteligt skuffet.

Hotel Astor – Kiel. God beliggenhed

Hotellet ligger midt i byen og kun få minutters gang fra banegården. Med andre ord, så er vi i centrum og tæt ved havnen og kajen, hvor færgerne til Oslo og Göteborg lægger til. Så jeg vurderede beliggenheden som ganske god.

Hotel Astor – Kiel. Modtagelsen

Modtagelsen var hverken hjertelig eller problemfri. Da vi var syv personer ved skranken som alle skulle have et værelse, havde receptionisten mere at se til, end hun kunne overskue. Specielle ønsker og forespørgsler kunne ikke efterkommes, heller ikke selvom man udtrykkeligt spurgte efter det. Så ønsker man allergivenligt sengetøj eller har tilsvarende ønsker, så er man desværre havnet det forkerte sted.

Hotel Astor – Kiel. Værelset

Hotellet kan byde på alt fra utætte toiletter over seks-benede room-mates til sammenkomster for nullermænd. Værelset var lille, let at overskue men trænger til at blive renoveret. Men før jeg går videre til detaljerne, giver jeg lige et generelt indtryk af værelset.

 

Det er uforskammet at forlange 80 euro for en overnatning på dette værelse. 45 euro ville have været en mere rimelig pris.

Selv vandrehjem har bedre standarder. Trods alt dette, havde jeg havde set frem til at kunne slappe af foran fjernsynet – men også denne fornøjelse kunne ikke honoreres, da skærmen forblev sort. Jeg var ikke blot skuffet, men godt og grundigt sur.  Kvaliteten og servicen er ynkelig og langt under mine personlige grænser.

 

Og her viser jeg så et par detaljer

Det utætte toilet
Room mates er inkluderet i værelsesprisen
Sengen lever fuldt op til hotellets generelle standard for rengøring

 

 

Et eksempel på kabelføringen

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Oprindelig skrevet af Helge Feussahrens og bragt på vores tyske søstersideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Service

Værelset

Generel Vurdering

Konklusion

Man kan ikke kalde Astor for et "hotel", selv betegnelsen "vandrehjem" vil være at oversælge stedet, da vandrehjem tilbyder bedre kvalitet og service. Mangler blev ikke rettet efter de blev påpeget. Man må advare mod at bo på Astor i Kiel. Det er så beskidt, at det ikke kan være sundt at overnatte dér. Det er min opfattelse, at selv de mest elementære hygiejniske standarder overholdes ikke.

1.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *