Genbesøgt: Marrol´s Botique Hotel i Bratislava

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I oktober sidste år havde jeg fornøjelsen af, at tilbringe nogle nætter på Marrol´s Botique Hotel i den slovakiske hovedstad Bratislava. For nylig havde jeg muligheden for, at besøge hotellet igen.

Jeg var naturligvis nysgerrig efter at se om hotellet holdt niveauet fra mit sidste besøg. Lad mig blot starte med at konstateret, at jeg ikke blev skuffet!

Check-in

Straks ved ankomst til hotellet står en mand klar til, at hjælpe med bagagen. Vel inde i receptionen, hvor der for øvrigt var gang i pejsen, bliver jeg budt velkommen og får jeg forklaret lidt om hotellet, morgenmadstider osv.

Hyggeligt med ild i pejsen

Værelset

Under dette ophold får jeg sjovt nok et værelse lige ved siden af det jeg havde sidst jeg besøgte hotellet.

Værelset

Mit Premium-værelse er ikke kæmpe stort, men der er hvad du har brug for. Blandt andet en god seng, en lænestol, et fint skrivebord, fladskærms-TV, gratis kaffe og the faciliteter og ikke mindst den gratis minibar som fyldes hver dag (hvis du bruger noget fra den).

This slideshow requires JavaScript.

Badeværelset er ligesom værelset ikke kæmpestort og med badekar, men også det fungere fint. Der er rigeligt med lys og bruseren har et godt vandtryk og varmt vand straks du tænder.

This slideshow requires JavaScript.

Om du synes om farve temaet på værelset er naturligvis en smagssag. Personligt synes jeg det er med til at skabe noget hygge og der er en rød tråd mellem værelsesdesignet og resten af hotellet. Du føler dig godt tilpas på dette hotel.

Restaurant / bar

Ligesom sidst jeg boede på hotellet havde jeg mulighed for at prøve morgenmaden, aftenmenuen og stedets hyggelige bar. Overordnet var det hele en igen en positiv oplevelse!

Hotellets morgenmadsbuffet er god og varieret og skal du, ligesom jeg, have en cappuccino før dagen rigtigt kan begynde, så lader det sig også gøre uden ekstra beregning.

Om aftenen byder restauranten på et overskueligt kort, med et miks af slovakiske og internationale retter (med fokus på det italienske køkken). Kvaliteten er god og priserne meget rimelige.

Serviceniveau og overordnet indtryk

På nær en enkelt uengageret bartender, ydede alle på hotellet en venlig og intuitiv service. Jeg har efterhånden boet på mange hoteller i Bratislava, men Marrol´s Boutique Hotel er det hotel jeg til dato har følt mig mest velkommen på.

Overvejer du at besøge julemarkederne i eksempelvis Wien, så kan du roligt slå et smut forbi Bratislava når du er i området (kun 45 min. væk i bil). På Marrol´s bor du godt og hyggeligt, og kun få minutters gang fra den gamle bydel og dens juleboder, cafeer og restauranter.

 

Overblik

Pros

+ Højt serviceniveauet
+ Hyggeligt hotel
+ God morgenmadsbuffet
+ Gratis minibar
+ Hurtig, stabil og gratis WIFI

Cons

- Lidt kedelig beliggenhed, dog i gå-stand til det meste
- Lidt små værelser

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Dette er nu mit nye favorithotel i Bratislava. Et hyggeligt hotel med et virkelig servicemindet personale - en af tjenerne kunne huske mig fra mit forrige ophold et år tilbage!

3.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *