Hotel Astoria er nomineret til ’Byens bedste arkitektur 2022’ som findes fredag aften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotel Astoria er nomineret til AOK prisen Byens Bedste 2022 i kategorien Byen Bedste Arkitektur 2022.

Berlingskes kulturredaktion, AOK, kårer for 21. gang Byens Bedste for at hædre alle de steder og oplevelser i byen, der gør noget helt særligt for københavnerne.

Med hele fem stjerner fra redaktionen er Hotel Astoria nomineret i kategorien Byens Bedste Arkitektur. Den farverige anmeldelse af hotellet beskriver alt fra historien og arkitekturen bag hotellet til hotellets design og indretning. Anmeldelsen slutter af med ordene; ”…med den rette blanding af sjov og alvor bliver historien om det fornemme Hotel Astoria bragt til live igen.”

Lobbyen på Hotel Astoria – Foto: BWH Hotel Group / PR

Hotel Astoria er tegnet af den kendte arkitekt Ole Falkentorp og åbnede for første gang sin historiske svingdør i 1935. Falkentorp formåede med sin nytænkning at skabe, et elegant stykke international modernisme midt i København. Nu har hotellet efter en samlet renovering udviklet et koncept, hvor historiske elementer kombineres med moderne art deco-stil. Her har man sørget for originale detaljer, der gennemsyrer bygningens sjæl og personlighed, mens hotellets moderne præg og faciliteter skal appellere til kræsne rejsende.

Vinderne af ’Byens Bedste 2022’ findes i aften den fredag d. 19. august 2022.

Det norske hotelfirma CIC Hospitality er ansvarlig for driften af Hotel Astoria, og hotellet er en del af BWH Hotel Group under BW Signature Collection by Best Western-mærket.

Foto: BWH Hotel Group / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *