Anmeldelse: Hampton by Hilton Düsseldorf City Center

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hampton by Hilton Düsseldorf City Center ligger tæt på banegården. Perfekt for en enkel nat på min togrejse gennem Europa.

På min togrejse gennem Europa med et Interrail-pas ledte jeg efter et hotel i Düsseldorf for en enkel nat. Da jeg er Diamond-medlem hos Hilton, og jeg gerne vil kvalificere mig til Diamond-status igen næste år, havde jeg valget mellem 2 hoteller i denne tyske by. Både Hampton by Hilton Düsseldorf City Center og Hilton Düsseldorf var på det tidspunkt prissat omkring €100 per nat. Fordelen ved Hilton Düsseldorf er naturligvis Executive Lounge og eventuelt en opgradering. Alligevel besluttede jeg at gå efter Hampton, da dette hotel ligger ved siden af ​​banegården. Desuden blev jeg der ikke ret længe. I denne artikel kan du læse om min oplevelse på dette hotel.

Check ind

Efter at jeg ankom med et overfyldt og forsinket tog fra Holland til Düsseldorfs hovedbanegård, besluttede jeg at tage direkte til hotellet. Du kommer til hotellet ved at gå sydpå efter hovedindgangen til stationen. Du behøver ikke engang at krydse gaden. Du vil derefter se hotellet på din venstre side. Så jeg er meget tilfreds med placeringen af ​​dette hotel. Hotellet fremstår smukt og velplejet både udefra og indefra. Det første, jeg lagde mærke til, da jeg kom ind, var den smukt oplyste og indrettede lobby.

Selvom det normalt er ret travlt omkring kl. 19.00, når man tjekker ind, var det meget stille ved disken på det tidspunkt. Der arbejdede to receptionister, og en anden gæst blev hjulpet. Så jeg kunne komme til med det samme. Med et smil spurgte den venlige dame, hvad hun kunne gøre for mig. Jeg forklarede så, at jeg havde reserveret et værelse her for en nat, og hun kiggede ind i computeren og bad om mit pas. Som altid blev jeg takket for min loyalitet som Diamond-medlem og derefter fortalt, at jeg ville bo i det største værelse på hotellet.

Bevæbnet med mine nøglekort tog jeg så elevatoren ovenpå. Hotellet fremstår også pænt og moderne. Der er en frisk duft i gangene, og der er tilstrækkelig belysning overalt. Mit værelse var på sjette sal.

Queen room with sofa

Jeg opholdt mig i et Queen værelse. Da jeg kom ind, blev jeg overrasket over størrelsen af ​​dette rum. Jeg er faktisk ikke vant til så store værelser fra Hampton, men det her var over overraskende rummelig. Dette kunne lige så nemt have været et værelse på et DoubleTree hotel. Værelset er smukt og smagfuldt indrettet. Længere fremme fandt jeg en komfortabel kingsize seng med læselys på hver side. Den overordnede (omgivende) belysning i rummet var også meget flot.

Ved indgangen til værelset er der klinker på gulvet, mens sove- og opholdsafdelingerne er belagt med gulvtæppe. Til venstre for skabet finder du termostaten. Overfor sengen er et skrivebord og kommode med fjernsyn. På skrivebordet var der også en skrivebordslampe og et spejl hængt på væggen. Wifi på hele hotellet fungerer fint. Du kan få adgang til netværket gratis ved at logge ind med dit navn og værelsesnummer.

Under fjernsynet fandt jeg kaffe- og tefaciliteterne. Derudover stod der også en kedel og en kande vand klar. Der var ingen minibar på værelset. I skabet fandt jeg et strygebræt med strygejern. Jeg fandt også nok bøjler her, og der var en bagagebærer på gulvet.

Udsigten fra værelset er på hovedbanegården i Düsseldorf. Så du kan se tog, der ankommer og afgår fra dit værelse. I baggrunden ser man ud på en række bygninger.

Badeværelse

Badeværelset er ikke særlig specielt. Du vil finde de faciliteter, du kan forvente på ethvert Hampton hotel. Det vil sige en håndvask, bruser og toilet. Især vasken ser meget basic ud. Der er dog masser af shampoo og sæbe til rådighed, og der er masser af håndklæder overalt. Bruseren er igen flot og smukt dekoreret med fliser på væggen. Du kan vælge enda mellem forskellige typer brusegel.

Bar & restaurant

Efter at have udført noget arbejde besluttede jeg at bruge min kupon til en gratis drink og snack i restaurantbaren i stueetagen. Som før nævnt er også dette rum smukt og smagfuldt indrettet. Dette gælder især for baren. Jeg valgte at tage en lokal øl med nogle M&Ms.

Morgenmad

Morgenmaden serveres også i samme lokale hver dag fra 6:30 til 10:00. Da dette er et Hampton hotel, er morgenmad altid inkluderet i overnatningen, selvom du ikke har elitestatus hos Hilton Honors. Siddeområdet er pænt og smukt indrettet og byder på masser af siddepladser, også når der er ret travlt.

Morgenbuffeten skuffede ikke. Der findes et bredt udvalg af forskellige slags brød. Du finder også croissanter, selvom valget her var en smule mindre. Du finder også et bredt udvalg af pålæg såsom ost, skinke og spegepølse. Du finder også et udvalg af salater og yoghurt.

Derudover finder du også et stort udvalg af varme retter. Tænk på æg med bacon, kidneybønner og forskellige typer kød. Der er også en maskine til at lave vafler, som faktisk var optaget hele tiden.

Sluttelig byder morgenbuffeten på et stort udvalg af både varme og kolde drikke. F.eks. appelsinjuice, æblejuice og cappuccino.

Morgenbuffet på dette hotel var i virkeligheden ikke meget anderledes end hvad jeg er vant til på de fleste Hampton hoteller. Du kan tage dertil for en god morgenmad, men derudover er det ikke noget særligt.

Øvrige faciliteter

Udover restauranten med bar og morgenbuffeten har hotellet også businesscenter og fitnessrum. Der er også værelser, hvor husdyr er tilladt.

Mere information om faciliteterne på dette hotel kan findes på Hiltons hjemmeside.

Billeder: InsideFlyer – Goffe de Boer

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Tæt på banegården
- Smuk indretning
- Venligt personale
- Stort værelse

Cons

Stort set ingen

Service

Lokation

Værelse

Værdi

Generel Vurdering

Konklusion

Hampton by Hilton Düsseldorf City Center er et fantastisk hotel med en meget god beliggenhed tæt på hovedbanegården. Hotellet er derfor nemt at finde. Hotellet er pænt indrettet og har en række store værelser med flot udsigt over stationen med togene. Derudover har hotellet en fin lobby med en rimelig god morgenmad. Jeg kan derfor klart anbefale Hampton by Hilton Düsseldorf!

3.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *