Hotel Review: Hilton Bonn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Bonn ligger centralt i byen, lige ned til Rhinen. Det ligner mange andre Hilton hoteller i Tyskland, men er ved at være lidt slidt. Hotellet har en god morgenmadsbuffet – og du får value for money.

Jeg besøger den tidligere tyske hovedstad hvert år (Bonn var hovedstad i Vesttyskland og det genforenede Tyskland fra 1949 til 1999). I år besluttede jeg for at bo på Hilton Bonn på grund af den meget gode beliggenhed, så der ikke bliver så langt at gå, når jeg skal tilbage til hotellet om aftenen ;).

Hilton Bonn – hotellet

Hilton Bonn ligger ved Rhinens bred mellem operaen og Beethovenhalle, kun få minutters gang fra centrum. Der er blot ti minutters gang til Hovedbanegården.

Værelset

Hilton Bonn har i alt 252 værelser, og jeg blev som Hilton Diamond opgraderet til en juniorsuite med terrasse. Indretningen af værelset kan sammenlignes med Hilton Dusseldorf eller München City. Desværre var værelset lidt slidt – men standarden er stadig acceptabel.


Fra terrassen var der en flot udsigt over Rhinen og det var virkelig en af de klare fordele ved værelset. Desværre var badeværelset lige modsat. Det er meget lille og trænger virkelig til en opfriskning.

Hilton Bonn – Morgenmad

Morgenmaden var rigtig god. Et stort udvalg og meget fin kvalitet, som vi kender det fra andre Hilton hoteller i Tyskland. Man kunne bestille frisklavede omeletter og vafler. Jeg kunne også godt lide deres “juice bar”, hvor du selv kan presse frugterne og få et dejligt glas frisklavet morgenjuice. Når der er mange gæster til morgenmad, kan der desværre være nogen kø og dermed en relativt lang ventetid. Personalets indsats virkede noget ukoordineret, og de manglede et smil på læben. Ikke desto mindre fik jeg et ordentlig måltid og kunne forlade restauranten med fyldt mave.

 


 

Artiklen er oversat. Den er oprindelig skrevet af Helge Feussahrens og bragt på vores tyske søsterside

Overblik

Beliggenhed

Service

Værelset

Morgenmad

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Helt sikkert ikke et 5 stjernet hotel, men et behageligt byhotel, hvor man kan slappe af. Hotellets personale yder en god service. Værelserne har brug for en mere gennemgribende renovering i løbet af de næste 10 år. Men jeg vender gerne tilbage til hotellet, næste gang jeg kommer til Bonn.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *