Hotel Review: Moxy Berlin Ostbahnhof

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott kædens Moxy-hoteller har et ungt design. Moxy Berlin Ostbahnhof er et godt eksempel. Det er stedet for dig, hvis du vil prøve noget andet end et sædvanligt business hotel.

Det var igen på tide at rejse til Berlin. Denne gang besluttede jeg mig for at overnatte på Moxy Berlin Ostbahnhof. Moxy tilhører Marriott gruppen, og er rettet mod et yngre publikum. Især på grund af det ekstraordinære design og udstyr er hotellet meget forskelligt fra de mere klassiske hoteller på markedet. Du kan nærmest beskrive Moxy Berlin Ostbahnhof som et budget design hotel.

Med beliggenheden direkte ved banegården “Ostbahnhof Berlin” er du ikke nødvendigvis i forlystelsernes centrum, men med S-toget, kan du i løbet af en rimelig tid komme frem til ethvert sted i byen.

Hotellet

Hotellet er indrettet i kædens typiske design. Receptionen og baren er mere eller mindre kombineret, og lobbyen indrettet med forskellige områder til afslapning, arbejde eller spisning. Hele området er meget åbent og designet er indbydende. Det giver gæsterne lyst til at opholde sig dér. 

Specielt efter arbejde kan du møde de andre gæster i lobbyen for en snak over en øl eller cocktail.

Moxy tilbyder regelmæssigt gratis sightseeingture til fods i Berlin. Jeg har ikke selv deltaget i disse ture og kan derfor ikke fortælle dig noget om dem. Men jeg ville ikke forvente en typisk tur – snarere noget med lidt spræl i.

Værelset

Selvom værelset er indrettet i minimalistisk stil, mangler der ikke noget til en eller flere overnatninger. Jeg syntes godt om sengen, der var komfortable og velegnet til en person. Hvis I skal bo to personer på værelset, kan der bliver problemer med at finde plads til bagagen, da der er meget begrænset plads til at stille kufferter og tasker.
Badeværelset er virkelig meget lille. Men som i resten af hotellet, kan du finde alt, du skal bruge. 
Et andet eksempel på det ekstraordinære design finder du i klædeskabet.

Morgen- og aftensmad

En overraskelse for mig var, at Moxy tilbyder lidt at spise om aftenen – endda til en god pris. Jeg skulle betaler 9 Euro for Spätzle (tyske nudler) med en sammenkogt ret med oksekød. Og det var naturligvis ad-libium.
Morgenmad serveres i bar-området. Buffeten har alt, hvad du har brug for. Korn, brød, marmelade, ost, afskåret pålæg og kogte æg. Dertil kommer kaffe, te og juice.
Artiklen er oversat. Den er oprindelig skrevet af Ingo og bragt på vores tyske søsterside.

Overblik

Beliggenhed

Værelset

Service

Morgen-/aftensmad

Value for Money

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg nød virkelig opholdet på Moxy Berlin Ostbahnhof. Værelset er nok en smule lille, men det blev opvejet af design og atmosfæren. Hvis du ikke vil overnatte på et typiske hotel for forretningsrejsende og gerne vil have en behagelig snak i baren, skal du prøve at overnatte på Moxy

4

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *