Hilton Paris Orly Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

Hilton Paris Orly Airport er et klassisk lufthavnshotel som ligger cirka 3-5 minutter fra terminalen via hotellets egen shuttle bus.

Der er også muligt at afholde konference på hotellet med op til 380 deltagere i klassisk Hilton

Hotel Exterior

 

Beskrivelse:

Hotellet er af ældre dato og dette gælder også mange af rummene som godt kunne trænge til en renovering men det er funktionelt godt og har trods alt rimelige senge. Det er resten af rummet der kunne trænge mest til en opgradering. Alle værelserne er dog opgraderet til at have Wifi forbindelse og der er rimelig god forbindelse om aften. Selve arbejdspladsen på værelset er også fornuftig, dog uden at være perfekt. Stolen kan man sagtens side i og få arbejdet noget. Selve TV’et er dog skuffende og burde skiftes ud til en nyere og størrere TV.

Hilton Paris Orly Airport

Der finde flere typer af rum fra Standard til Family Guest til Junior Suites og der er fuld mulighed for træning i fitness centeret, som dog også kunne trænge til en kærlig hånd. Der er også mulighed for parkering ved hotellet og der er “Park and Stay” offers hvis man skal bruge dette.

Selv morgenmaden er i hovedresturanten som også tilbyder buffet om aften eller a la carte menu. Morgenmaden er den klassiske buffet hvor udbuddet er stort og af god kvalitet.

Hilton Paris Orly Airport

Hilton Paris Orly Airport

Hilton Paris Orly Airport

Hilton Paris Orly Airport

Konklusion:

Hilton Paris Orly Airport er et godt hotel med gode muligheder for overnatning til en billig pris. Der er flere tilbud til under EUR 100,- per nat og har man minimum Hilton Honors Guld så er det inklusiv morgenmaden som er stor og god med masser af muligheder. Eneste ulempe er at hotellet trænger til renovering på en del af værelserne og dette trækker ned i forhold til hvad man ellers kan få til pengene. Dog er det et af de steder i Paris hvor man kan bo på  et Hilton hotel til rimelige penge – selv når det er booket via deres hjemmeside.

Link til hotellet herHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *