Le Meridien Chang Rai Resort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

Le Meridien Chang Rai Resort er en del af Starwood Hotels kæden af hoteller. Mærket “Le Meridien” er et af high end mærkerne og dette resort i det nordlige Thailand levede fint op til forventningerne. Hotellet ligger lidt uden for byen men det er kun en kort taxa tur derfra. Da vi besøgte hotellet var der en gratis shuttle der flere gange om dagen kørte ind til byen. En fin service som man kan forvente sig af et Le Meridien hotel.

 Le Meridien Chang Rai

Beskrivelse:

Hotellet har 159 værelser og er placeret lige ved bredden af Mae Kok floden. Selve hotellets grund areal giver rig mulighed for at gå rundt og kigge lidt på naturen langs floden mens man nyder den luksus der er.

Tæt ved flodkanten er hotellets “infinity pool” som når man bruger denne så kigger man lige ud i floden. Poolen har en god størrelse og kan bruges til ren afslapning eller til reel svømning.

HEO_0515

 Der er 24 timers åben i hotellets fitness center som har gode og nyere maskiner for enhvert behov.

Der er elevator adgang til alle værelserne så det er børnevenligt og for folk der ikke kan klare for mange trapper.

Mad og Drikke:

Resturant mæssigt er stilen Thailandsk men med en overraskede stor påvirkning af vestens køkken. Så til morgen mad er der for eksempel laks, Stilton og wienerbrød, samt alt hvad man har behov for for at være klar til en god dag i det nordlige Thailand. Der findes ikke noget bedre end at have en kok lave ens omelet, spejl æg eller pocheret æg præcist som man ønsker det. Priserne er dog lidt dyrt i forhold til det generelle niveau så det kan anbefales at besøge nogle af byens resturanter. Det er cirka 50% sparet ved dette, dog spiser man meget godt på hotellet for 100,- per person.

 

Le Meridien Chang Rai

Le Meridien Chang Rai

Le Meridien Chang Rai

Le Meridien Chang Rai

 

Konklusion:

Le Meridien Chang Rai er virkelig et dejligt sted at bruge nogle dage. Rummene er store og dejlig indrettet i vanelig stil for Le Meridien. Maden som laves på stedet er i top og man kan få alt fra lokalt mad med et internationalt tvist til en god burger med pommes fritter (til børnene…).

Hotellets område er isoleret og stort. Det er muligt at gå et par små turer i fred og man får slappet af da man ikke er tæt på byen og den travle trafik og larm der normalt er kendetegnet på de thailanske byer. Det føles faktisk som at være på landet med en dejlig udsigt.

Link til hotelletHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *