Hotelnyt: Courtyard by Marriott Hamburg City

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med åbningen af Courtyard by Marriott Hamburg City er kæden nu repræsenteret to gange i hansastaden. Det 277-værelses hotel ligger centralt tæt på mange restauranter, butikker, seværdigheder og forretningsområdet

Hamborgs maritime historie præger især havneområdets arkitektur. Sammen med kanalerne ved floden Elben får man de helt rigtige omgivelser og miljø for byens kulturliv, restauranter med seafood og det legendariske natteliv, der altid har været forbundet med storbyen. Hotellet ligger tæt på alt dette.

Den åbne og lyse lobby er moderne indrettet med receptionen og skabe i lyst træ og lænestole i klart blåt. Væggene prydes med gamle foto fra bylivet taget af den Hamborg baserede fotograf Ester Haase. I lobbyens hyggelig atmosfære kan gæsterne enten arbejde eller slappe af.

Som på alle andre af kædens hoteller, har receptionen et rimeligt pænt udvalg af drikkevarer, snacks og sandwiches i den lille kiosk, som de kalder “The Market”. Dette erstatter minibaren på værelset.

Værelserne

De rummelige, moderne værelser har farverige fotos over sengen, der viser billeder fra Hamborgs kvarterer omkring kanalerne. Værelserne har lyse træmøbler, et 49-tommer tv, hurtig Wi-Fi og et ergonomisk designede arbejdsområder – perfekt til både forretnings- og ferierejsende. Hotellets fem rummelige juniorsuiter har separat opholdsstue med sovesofa og spisebord. Badeværelset har både badekar og en bruserkabine.

Courtyard by Marriott Hamburg City

Lidt til ganen

Hotellets restaurant, Böckmanns, serverer sæsonens Hamburg-specialiteter, der bliver tilberedt af friske råvarer i et åbent køkken. Desuden kan man forsynes sig fra restaurantens tatar-bar, hvor du kan vælge mellem tatar lavet af oksekød, laks eller en vegetabilsk version. Restauranten har et pænt udvalg af alt fra sunde snacks til komplette måltider. Baren tilbyder signaturcocktails, herunder den traditionelle Hamburg mint gin tonic, samt regionale og internationale vine.

Courtyard by Marriott Hamburg City

Hotellet er både for forretningsrejsende og turister. Det er knyttet til loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy. Det er derfor et oplagt valg for loyalitetsprogrammets medlemmer, som ønsker at prøve programmets nyeste hotel i byen. Som mange af kædens andre hoteller, har man også møde- og konference faciliteter.

Courtyard by Marriott har nu mere end 60 hoteller i Europa. Over de næste par år planlægger kæden at åbne flere hoteller i England, Frankrig, Armenien og på Island.

Vi har endnu ikke prøvet at bo på hotellet – men hører gerne fra læsere, der har haft mulighed for at overnatte på dette nye hotel i Hamborg.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen Hager og bragt på vores tyske søsterside.

Alle fotos er leveret af hotellet, Courtyard by Marriott Hamburg CityHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *