Hun står i 828 meters højde med en stor Airbus A380 bag sig.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sidste år gik flyselskabet Emirates viralt med en reklamefilm skudt på toppen af verdens højeste bygning. Nu gør de det igen – med hjælp fra verdens største passagerfly.

En kvinde i Emirates-uniform står i 828 meters højde på toppen af verdens højeste bygning, Burj Khalifa, mens en drone filmer hende. Den vilde reklamefilm for verdens største flyselskab, Emirates, gik omgående viralt, da den udkom i 2021. Nu gentager flyselskabet successen, vel vidende, at ‘den svære toer’ kræver lidt ekstra. Derfor medvirker verdens største passagerfly, A380, i 2022-udgaven. Det enorme fly flyver langsomt forbi i særlig bemaling for at gøre opmærksom på Expo 2020.

Den nye film krævede et kæmpe forarbejde – ikke mindst på grund af de mange sikkerhedsmæssige udfordringer ved at filme et menneske i næsten en kilometers højde. Også selv om kvinden er en erfaren stuntkvinde, og hun er forsvarligt fastgjort til Burj Khalifas top. Alt i alt krævede stuntet måneders planlægning. Se en kort dokumentar om optagelserne HER

Denne gang står den modige stuntkvinde på toppen af Burj Khalifa igen og holder skilte op med en invitation til at besøge verdens største show, Expo 2020 Dubai, på den ikoniske Emirates A380. Derefter nikker hun til sin ‘ven’, den knap 73 meter lange Emirates A380 med Expo 2020 Dubai-bemaling, som ultralangsomt passerer i baggrunden. Filmen benytter samtidig lejligheden til at panorere over Dubai og byens ikoniske skyline, og kulminerer i en flyvetur over den imponerende Al Wasl-kuppel, der er centrum for Expo 2020.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *