Airbus versus Qatar Airways: Qatar Airways offentligør video af skaderne på deres Airbus A350’er

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi havde forventet et svar fra Qatar Airways, da vi tidligere i dag bragte nyheden om at Airbus har valgt at annullere en stor ordre af fly fra Qatar Airways.

Allerede samme dag kom Qatar Airways retur med deres svar og en video, som viser krakeleringerne af malingen på selskabets Airbus A350’ere.

Læs mere: Airbus annullerer stor flyorder til Qatar Airways

Qatar Airways har tidligere bragt sagen for de engelske domstole for at få en afklaring på sagen, da de to parter ikke har kunnet blive enige.

Det drejer sig om flyselskabets 21 Airbus A350’ere som allerede er leveret. Alle disse er blevet taget ud af drift grundet skaderne på malingen.

Det centrale punkt er at malingen er skallet af i flere lag og helt ind til selve skroget og de komponenter som delene sættes sammen af. Qatar Airways mener at dette er med til at ødelægge skroget og især det dele, som er brugt til at holde de enkelte dele sammen.

Qatar Airways mener derfor at Airbus skal igangsætte en grundig undersøgelse og fastsætte om en reperation er mulig, samt finde grunden til at denne situation er sket.

Sammen med denne pressemeddelse har Qatar Airways offentliggjort denne video. Den viser de issues der er med malingen på de Airbus A350’ere:

Vi er på InsideFlyer ikke eksperter på området, så derfor lader vi video tale for sig selv og lader andre komme med deres vurderinger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *