Hurtigtog fra London Luton til centrum

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

London Luton Airport har indgået et partnerskab med Albellio for at realisere en hurtig togforbindelse fra lufthavnen til byens centrum. Fra december 2020 kører et ekspresstog hver halve time.

Ekspresstoget afgår fra Luton Airport Parkway station, som kan nås med bus fra terminalen. Fra 2021 vil der også være en Direct Air-Rail Transit service, hvilket betyder, at der vil være en direkte forbindelse fra terminalen.

London Luton Airport

Direkte tog fra London Luton Airport

Mange lavprisflyselskaber rejser til London Luton hver dag. For eksempel flyver Ryanair dagligt til Københavns Lufthavn. Togene på denne togstrækning er fuldt elektriske. Undervejs stopper togene også i Corby, Ketterin, Wellingborough og Bedford.

De 33 daglige tog ankommer til London St Pancras. Denne togstation ligger lige i centrum af byen og derfra er det let at rejse videre med for eksempel metroen. På St Pancras stopper også Eurostar togene.

Dertil kommer også en investering på 20 millioner pund fordelt over alle stationer. Med de penge placeres ekstra bænke, venteværelser opgraderes, og nye lounger oprettes. Indtil Luton Express begynder at køre, kan passagerer rejse til centrum med langsommere tog.

Billeder ©London Luton/Albellio

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *