Hvilke bonusprogrammer giver dig mulighed for at dele point med familien?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du er interesseret i miles og point følger du sandsynligvis meget med i, hvordan du kan optjene flest muligt.

I denne artikel har vi nemlig kigget nærmere på, hvilke flyselskaber der gør det muligt at dele point med familiemedlemmer. Når alt kommer til alt, vil man bestemt ikke gå glip af de kilometer som ens børn f.eks. kan give når man alligevel rejser på familieferie.

Hvilke bonusprogrammer giver dig mulighed for at dele point?

Dette er de programmer, der ser ud til at tillade familiekonti på nuværende tidspunkt.

SAS – Eurobonus

Op til 8 medlemmer af EuroBonus kan gå sammen i en gruppe og pulje deres point på den såkaldte Point Sharing Konto, hvor point for alle gruppens medlemmer bliver samlet. Den person, der tager initiativet til en gruppe og inviterer de andre medlemmer, er samtidig koordinator (eller som SAS kalder det: Ejer). De enkelte medlemmer, der bliver inviteret, skal acceptere invitationen, før de bliver medlem af gruppen. Derefter kan medlemmerne begynde at bidrage til og bruge EuroBonus point på gruppens samlede konto.

British Airways Executive Club

British Airways tilbyder det de kalder for “husholdningskonto” (household account). HHA har dog et par lettere strenge krav. F.eks. skal alle medlemmer af gruppen være registreret på den samme adresse.

Dog er programmet forholdsvis let et bruge. Du kan læse mere om British Airways Household account her.

Virgin Atlantic Flying Club

Kun medlemmer med guldstatus kan dele deres miles med op til ni familiemedlemmer.

Norwegian Reward

Norwegian er ikke kilometerbaseret, ligesom mange andre selskaber. Hos Norwegian optjener du nemlig CashPoints. CashPoint tilsvarer én norsk krone og det er derfor ret enkelt at få oversigt over hvor mange point du tjener og hvor mange point du skal bruge for at realisere drømmeferien.

Med Norwegian Rewards familiekonto sikrer du dig, at du optjener CashPoints for hvert medlem af din familie, der rejser med dig.

All Nippon Airways Mileage Club

Familiekonti er tilgængeligt for de medlemmer, der er bosiddende uden for Japan. Der opkræves dog et registreringsgebyr på 1.000 miles for at tilføje et familiemedlem. Du kan læse mere her.

Asiana Club

Asiana’s Family Mileage Plan giver dig mulighed for at tilføje op til fem familiemedlemmer.

Du kan læse mere om Asiana Club her.

Turkish Airlines Miles & Smiles

Hvis du har elitestatus med Miles & Smiles – Classic Plus, Elite eller Elite Plus – kan du oprette en familiemedlemskonto og samle dine miles med din ægtefælle og børn.

Du kan læse mere om Miles & Smiles familiekonto her.

Egyptair Plus

Med Egyptair Plus-familiekonto samler alle miles og det ser også ud som om, at alle faktisk opsamler statusmiles også, hvilket betyder, at familieture kan resulterer Star Alliance Gold status for den person, der står som leder af gruppen.

Konklusion

For dem der er interesseret i at optjene point og miles på deres rejser er familiekonto en rigtig god idé. Især fordi man vil optjene point på “den samme konto”, når hele familien rejser sammen.

Jeg benytter mig f.eks. selv af SAS eurobonus point sharing konto. Flere i min familie opsamler måske ikke mere end 2-5000 point i løbet af et år (og de går på ingen måde heller ikke op i at optjene point) Derudover når de ofte aldrig at benytte sig af deres point, før de er udløbet.

Jeg synes selv at en familiekonto er genial og vi har haft meget glæde af vores.

Kender du til andre selskaber med familiedeling og har jeg glemt nogen?
Så smid en kommentar.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Michael siger

    Hvis man har et AirFrance KLM Flying Blue American Express Platinkort, kan man gratis overdrage optjente miles til og fra nærmeste familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *