Hvordan man flyver business på en økonomi billet?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På lange ture, er det ubegribeligt meget mere behageligt at flyve i en seng kontra en stol. For mig ændrede oplevelsen af ​​business class hele mit forhold til at gå på arbejde. Fra at være en pine, som jeg frygtede til at det var noget jeg så frem til.

Problemet for mig og mange af os landevejsrøvere er virksomheder og økonomer er langt mindre begejstrede for dette produkt, end os der bruger det. De fleste mennesker løser dette ved at bruge de bonuspoint, du optjener på arbejdet til at opgradere på de lange ture. For mig var det også tilfældet i flere år. Dette resulterede i mange spændte timer foran SAS skranker i Chicago, eller hvor jeg skulle hjem fra. Fingrene blev krydset, knoerne hvide og læberne blå – Når jeg ventede på at opgraderinger gik igennem.

Sådan var det indtil en smuk efterårsdag i 2008, da jeg opdagede noget fantastisk. CAPS UUA (eller med andre ord – opgradere via Avios). Det viste sig, at British Airways har forstået denne løsning.

British Airways og deres hjemmeside hvor det er muligt at bestille en billet og så opgradere den for point direkte i samme proces.
British Airways og deres hjemmeside hvor det er muligt at bestille en billet og så opgradere den for point direkte i samme proces.

 

De har faktisk taget konsekvensen af folk begyndte at miste retten til at flyve business og har tilpasset deres produkt på flere niveauer, for forretningsrejsende der vil flyve business, og ​​ønsker at vide det på forhånd. Denne dejlige British Airways pakke, giver dig også mulighed for at booke Economy Extra med kontanter, og derefter opgradere med point, alt i en bevægelse. Og du vil sidde der med en business class billet i hånden. Med hvordan gøres dette?

Sådan gør du:

Okay, først logger ind på din Executive Club-konto (som du skal have, før du bestiller). Derefter Skal i stedet for at booke på forsiden, booke i søgefeltet til venstre. Men først vælge “Book med penge, opgrader med Avios”.

Vælg muligheden at bestille rejse og opgrader med Avios
Vælg muligheden at bestille rejse og opgrader med Avios

 

Derefter udfylder du rejse, sted / tid, og endelig hvilken klasse du ønsker at opgradere fra:

Vælg Premium Economy som opgradering fra Economy
Vælg Premium Economy som opgradering fra Economy

 

Kan du se idéen? Ulempen er naturligvis, at det er nødt til at være ledige bonus pladser i den klasse, du ønsker at opgradere til. Der er normalt ledige pladser i temmelig lang tid i forvejen. Men det er også korrekt, at de ofte frigiver flere bonus pladser i dagene før afrejse. Skulle de ikke være tilgængelige, når du har brug for at rejse så skal man stadig ikke grave sig ned og græde. Du kan købe billet og derefter gå ind i “Manage my booking” og søge efter at opgradere bookingen til enhver tid.

Er du ny i forhold til British Airways? Her er nogle perspektiv info:

For eksempel: omkostningerne for at opgradere fra World Traveller Plus (Extra eller Plus Hvis du vil) til Business ligger på 12500 Avios hver vej fra London til USA’s Østkyst.

På en rundtur imellem Oslo-New York, via London, tjener du omkring 12.000 Avios (hvis du har sølv eller guld-kort bliver det dobbelt så meget).

Kæmper du med point balancen i starten, kan du også købe op til 24.000 Avios om året (459 Euro / 3700 DKK)

Du kan også opgradere til First fra Business for en lidt større mængde point.

Faldgruber:

Et par ting skal huskes. Den ene er, at du kun kan opgradere én klasse. Så du kan ikke gå fra normale økonomi til Business. Du kan kun gå fra økonomi til premium economy. Det er også korrekt, at det betaler sig klart bedst at opgradere til Business. Det giver den bedste værdi for pointene.

Ellers er der ikke meget, der kan gå galt, virkelig. Du får stadig point for den klasse, du har betalt for som opgradering, på alle ture. Så det handler om et nul-sums-spil for dem uden status.

Det vigtigste er, at du flyver, det er rart at flyve – dvs. over Gardina

Via denne opgraderingsmulighed kan man købe sig til et business class sæde og opgradere til first class som ekstra forkælelse
Via denne opgraderingsmulighed kan man købe sig til et business class sæde og opgradere til first class som ekstra forkælelse

God flyvetur!

Kilde: Bonusfeber.no

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *