Hvorfor kom Singapore Airlines SQ352 til København i morges?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines ankom tidligt i morges med en af deres Airbus A350’er. Eftersom ruten officielt blev suspenderet i sidste uge, så er det ikke en normal passagerflyvning.

Lige før midnat onsdag aften forlod et af Singapore nyeste Airbus A350’er Singapore Changi lufthavnen. Flyet med registreringsnummeret 9V-SMW blevet leveret fra Airbus fabrikken i Toulouse i august måned 2019.

Hvis det ikke er en passagerflyvning, hvad laver flyet så i København? Jo – det har sin naturlige forklaring i og med flyet agerer som en fragtfly – eller i hvert fald er læsset med så meget fragt som muligt.

Fragten er ifølge Singapore Airlines ” Personal Protection Equipment” eller på dansk de såkaldte værnemidler, som lige nu er en mangelvare på mange danske hospitaler. Værnemidlerne er noget som er uundværlig og skal passe på de mange som arbejder på hospitalerne.

Vi har efterhånden set flere eksempler på brugen af passagerfly som fragtfly. Da tæt på 90% af verdens passagerfly står på jorden i øjeblikket, så er der en mangel på fragtkapacitet. Denne mangel bliver ikke bedre af at værnemidler, som normalt ville blive sejlet hjem, nu også skal flyves, da det er blevet en kritisk mangelvare.

Så flot at se at flyselskaberne er fleksible og bruger deres passagerfly til fragtopgaver og på den måde sikre kritiske fragt kommer hurtigt frem, hvor der er brug for det.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *