Australske Qantas er klar til at gå videre med Project Sunrise

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Midt i den globale corona-krise er der positivt nyt fra Qantas som har lukket en aftale med selskabets piloter der betyder, at selskabet på den anden side af corona-krisen, kan arbejde videre med at realisere sit Project Sunrise.

Qantas har gennem en årrække arbejdet på detaljerne omkring Project Sunrise. Et projekt hvor selskabet vil introducerer en række ultra long haul ruter – eksempelvis fra Sydney til London, Paris og Frankfurt. Ruter med flyvetider på 18 til 20 timer. Ideen med disse lange flyvninger er, at barbere tre til fire timer af den samlede nuværende transporttid mellem de byer man vil flyve på.

Deadline skubbet grundet corona-krisen

Egentlig skulle Qantas ved udgangen af marts have lagt en ordre på op til 12 Airbus 350-1000 fly som skal bruges på Project Sunrise ruterne. Grundet den krise vi står midt i er Qantas og Airbus dog blevet enige om, at Qantas kan vente til december 2020 med at give Airbus et bindende svar. Dette betyder samtidig, at den første reelle Project Sunrise flyvning tidligst kommer i luften i første halvdel af 2023.

Kilde og fotokredit: Executivetraveller.com & Qantas.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *