Hyatt dobbelt point kampagne

World of Hyatt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det vælter ind med kampagner fra hotelkæderne! Denne gang kan du optjene det dobbelte antal point hos Hyatt. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig.

Du kan registrere dig for kampagnen på denne side (klik). Du bliver bedt om at udfylde dit medlemsnummer, og derefter klikker du blot på “Register Now” knappen.

Hvis alt går vel, får du nedestående besked. Hvis du ikke får den at se, kan du prøve igen med en anden browser. Nogle gange hjælper det. Kampagnen er åben for alle medlemmer af World of Hyatt. Hvis du endnu ikke er medlem af loyalitetsprogrammet, kan du tilmelde dig på dette link (klik) og oprette en konto.

Kampagnen løber fra den 15. november til den 31. december 2017. Der er altså ikke meget tid tilbage til at optjene dobbelt point. Men måske har du netop planlagt nogle overnatninger på et Hyatt hotel? Så giver det en ekstra mulighed. De øvrige vilkår kan du læse her:

Udover denne kampagne, er der også en kampagne når du køber point. Den giver dig 20, 30 eller hele 40 procent ekstra point. Du kan købe point på denne side (klik).

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *