Få op til 40% rabat på lounge adgang med Priority Pass – udløber søndag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Priority Pass giver i deres Black Friday tilbud mulighed for op til 40% rabat på lounge adgang. Det gælder kun til og med søndag.

Hvis du ikke har status ved et flyselskab, eller på anden vis adgang til en lounge, så kan dette tilbud fra Priority Pass være for dig. Her får du adgang til lounger over hele verden uafhængigt af hvilket flyselskab du flyver med.

Du kan se de 3 forskellige pakker, som Priority Pass sælger herunder:

 

Fordele ved et Priority Pass

Et eksempel er at flyver du primært i økonomi og med lavprisselskaberne, så kan du få et ganske fornuftigt Standard Plus abbonnement, hvor du lige nu får 25% rabat. For £119,- (eller dkk 989,-) kan du få 10 gratis loungebesøg til en pris for godt dkk 99,- per besøg. Skal du bruge flere end 10 besøg, så er der deres Pristige abbonnement. Dette giver fri adgang i et helt år for £194,- (eller dkk 1.613,-). Hvis vi bruger 20 besøg som eksempel, så er det kun dkk 80,- per besøg. Jo mere du besøger jo billigere bliver det selvfølgeligt.

Prisen for adgang ved en såkaldt “walk-in” rate i Københavns Lufthavn ligger  på omkring dkk 150-200,-. Derfor kan det være en ganske god investering med et Priority Pass.

Hvis du syntes dette er et godt tilbud, så skal du klikke her for at melde dig til.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Fribytter siger

  Er det bare mig, eller laver den prisen om, når man vælger Denmark som land. Dvs. 194 £ bliver så til 299 € (knap 2200 kr). Er der nogen der ved om man kan “snyde” ved at vælge UK som land?

  PFT.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Du skal blot holde UK som land og senere burde du kunne indtaste din danske postadresse. Det er vigtigt at betale i britiske pund for at få den gode pris. Det var sådan vi fik prisen, da vi lavede artiklen. Skal du bo på et hotel i UK på et tidspunkt, så kan du altid bruge denne postadresse. Det er kun til det fysiske kort.
   Hilsen
   Henrik Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *