InterContinental Winter Sale 2017

InterContinental Winter Sale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fornyeligt sagde nogen, at jeg ikke kunne lide noget, med mindre det var nogen form for kampagne. Det er helt rigtig og dette tilbud kan jeg virkelig godt lide! InterContinental Winter Sale er startet igen!

Jeg kan virkelig godt lide InterContinental hotellerne. Indtil videre har jeg udelukkende gode erfaringer med at bo på dem. For ikke længe siden boede jeg for eksempel på InterContinental Berlin.

InterContinental Winter Sale

Med denne kampagne kan du bestille overnatninger på InterContinental hotellerne med rabat. Rabatten kan løbe op på 30%. Men så skal du bestille et ophold på mindst 3 overnatninger. Du kan bestille fra nu til og med den 28. februar 2018. Opholdet skal finde sted mellem den 11. december 2017 til og med den 8. april 2018.

Deltagende hoteller

På InterContinental Winter Sale listen finder vi 33 hoteller i Europa. Der taler vi om Europa i den bredeste forstand, hoteller i for eksempel Tel Aviv og Kazakhstan falder er med på listen. Der findes et par gode deals iblandt.

Jeg nævnte før mit favorit hotel InterContinental Berlin. Den kan bestilles til flotte priser. Du kan få et superior værelse fra 92 euro.

InterContinental Winter Sale

Vil du hellere have et værelse der giver adgang til Club Loungen? Så ligger prisen normalt væsentlig højere, ofte over 200 euro per nat.

InterContinental Winter Sale

InterContinental Paris Avenue Marceau står også på listen. Prisen her er omkring 188 euro.

InterContinental Winter Sale

Et andet IC hotel der står på min todo-liste er InterContinental Warsaw. Her kan du få et club værelse til 128 euro per nat.

InterContinental Winter Sale

Hvis du vil se endnu flere tilbud, har vores kollega Steffen fra InsideFlyer Tyskland samlet en længere liste af InterContinental hoteller til gode priser.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *