Anmeldelse: Vi tester det nye Hyatt Andaz Singapore – læs med hvad vores oplevelse var.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med en forlænget weekendtur til Singapore, skulle der bookes et hotel for 3 nætter. Da Hyatt vill åbne et Andaz i Singapore medio november faldt valget naturligvis på den for at kunne teste den som den første, jeg valgte at have sidste nat i Singapore på deres Grand Hyatt, et valg jeg kom til at fortryde.

I forbindelsen med åbningen af Andaz havde de et tilbud der lød på -20% hvis man bookede 2 nætter eller mere, et tilbud jeg selvfølgelig benyttede mig af.

Hyatt Andaz Singapore ligger fra 25 – 39 etage

Andaz ligger tæt på Singapores arabiske kvarter, og lige op og ned af metrostationen Bugis, meget bekvemt så transport rundt i byen var utroligt nemt. Prisen for at tage MTR(metroen) ind til Orchard Street var på 2 Singapore dollar eller 13 kr. og tager ca. 7 minutter.

Receptionen på Hyatt Andaz Singapore er åben og i flot desgin.

Ved ankomst til hotellet ledes man af en af deres ansatte hen til elevatoren og følges op på 25 etage hvor deres reception ligger. Her mødes man i et åbent lokale af deres receptionister som tilbyder en lidt at drikke i form af kaffe, the eller juice. Efter det obligatoriske checkin følges man op på sit værelse som ligger mellem 27 og 37 etage.

Afhængig af værelset har man forskellig udsigt, mit var mod nordøst og over imod det andet tvillingtårn.

Der er åbent i midten med kig fra bund til top.

At hotellet var nyt kunne man tydelig se og lugte, alt var spritnyt, og hotellet manglede stadig at åbne op for de sidste øverste etager, de var endnu ikke gennemgået for fejl og mangler.

Soveværelset i mit suite.

Mit værelse var et standard kingsize suite med brus, lækkert og spritnyt, en ting der dog undrede mig nu hvor vi var i Asien var at de ikke havde det sædvanlige toilet med indbygget bidet.

Badeværelset
Badeværelset – bruseniche

Andaz Singapore har på samme etage som deres reception en række restauranter, en af dem fungerede om morgenen som deres morgenmadsrestaurant, her var der det sædvanlige for Hyatt lagt vægt på at det skulle være friske råvarer, frisk frugt og godt udvalg af morgenprodukter. En skuffelse var dog da jeg spurgte efter Egg Benedict og fik at vide at det kunne de ikke honorer pga. køkkenet ikke havde saucen.

Morgenmadsrestauranten
Morgenmadsrestauranten – Mindre retter gjort klar
Morgenmadsrestauranten – Min morgenmad

Også på 25 etage ligger deres pool som er 120 cm dyb og med en fremragende udsigt, jeg benyttede den hver morgen kl 06 når den åbnede op, og da Singapore jo ligger ved ækvator bliver det aldrig koldt, og vandet var behagelig varmt.

Sådan ser poolområdet ud kl 06:15 om morgen. Et godt tidspunkt, da solen kun lige er på vej op og ikke har fået magten endnu.

Det var med trist at forlade hotellet, da jeg fandt det klart levede op til hvad Hyatt kan leverer og da jeg efterfølgende samme dag tjekkede ind på Grand Hyatt ved Orchard Street, var det som at skifte fra en Mercedes til en VW, ikke fordi Grand Hyatt var decideret dårlig. Det føltes bare gammel, når man nu kom fra noget der var spritnyt.

Du kan se flere billeder her fra besøget:

This slideshow requires JavaScript.

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Helt nyt hotel
+ Hyatt leverer 100% på dette hotel
+ Fin pool og bar på 39. etage

Cons

- Enkelte ting var ikke helt klart
- Den normale mulighed for at bestille Egg Benedict kunne ikke honoreres

Service

Bellggenhed

Værelse

Value 4 money

Generel Vurdering

Konklusion

Helt sikkert et hotel jeg vil bruge igen på en tur til Singapore. Da jeg efterfølgende besøgte Grand Hyatt på Orchard Street, var det tydeligt at se forskellen på hvordan det er at besøge et helt nyt hotel kontra et hotel som har nogen tid samvittigheden.

Der var kun enkelte småfejl at bemærke, som jeg er sikker på vil være løst inden for de næste måneder.

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *