Icelandair sender eget personale til Amsterdam

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er sommer. Corona er veloverstået, og det betyder at folk er tilbage i flyene. Dog har denne lyst til atter at rejse skabt kaos. Endda massivt kaos.

Ifølge et opslag på Icelandairs egen Facebookside. Så har det islandske selskab taget drastiske metoder i brug for at komme baggageproblemerne i den hollandske hovedstad til livs.

Icelandair, har valgt at sende egne baggagehandlers til Amsterdam Schiphol lufthavnen, for at hjælpe med at løse problemerne, så selskabets egne flyvninger, kan komme afsted til tiden.

Foruden at Icelandair har sendt egne medarbejdere til Amsterdam, for at hjælpe med at løse baggageproblemerne. ja så har problemerne med baggage være så slemme at Icelandairs egen besætning endda på eget initiativ, har hjulpet med at læsse og lodse flyene så de kunne komme afsted rettidigt.

Icelandair, meddeler også over for Ruv.is, at situationen med baggage vil blive vurderet i løbet af den kommende uge.

Også problemer i Heathrow

I Heathrow er sommerens kapacitetsproblemer, kommer så vidt, at lufthavnens administration har bedt flyselskaber om at stoppe med at sælge billetter til lufthavnen. Heathrow har dermed begrænset kapaciteten til maksimum 100.000. der må flyve fra lufthavnen om dagen.

(Forside Foto Icelandair takeoff fra Billund: Claus Madsen/BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *