Icelandiar har sendt en ny øl i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med introduktionen af deres nye Boeing 737MAX fly i forrige uge, præsenterede det islandske flyselskab også en ny øl.

Den nye øl er skabt af det irske Boyne Brewhouse og har fået navnet 737 Transatlantic IPA. Navnet er en klar reference til de ruter den nye flytype skal servicere for Icelandair og øllen er brygget på ingredienser fra Europa, men også det nordvestlige USA hvor Boeing samler 737MAX flyene.

Øllen blev første gang serveret på en særflyvning over Reykjavik hvor Icelandair fejrede, at man havde modtaget det første af 15 Boeing 737MAX fly.

This slideshow requires JavaScript.

Du må vente lidt med at smage

Selvom øllen blev serveret i luften i forrige uge, så introduceres den først den 30. maj for offentligheden på Icelandair´s fly og i selskabets Saga Lounge i Keflavik lufthavn. Den vil være tilgængelig i cirka fire måneder.

Er du en af de heldige der når at smage øllen, vil du opleve en frisk øl med en alkohol procent på 7,37 og en god og frugtrig smag.

Kilde og fotokredit: Icelandair & Travel+Leisure.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *