IHG Rewards Club: Dynamiske priser på bonusophold

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

IHG Rewards Club har de samme udfordringer som alle andre bonusprogrammer for hoteller og flyselskaber: At skabe en balance mellem de fordele medlemmerne får og de omkostninger, selskabet har ved at belønne med gratis bonusnætter og bonusbilletter.

Vi har set, at nogle bonusprogrammer har haft så få billetter og overnatninger på hylderne, at medlemmerne har haft svært ved at bruge deres bonuspoint. Det har mest af alt mindet om et tomt supermarked i det gamle Sovjetunionen. Det skaber naturligvis utilfredse kunder. Vi har også set, at nogle programmer, har indført højere priser i højsæsonen. Det har generelt medført, at bonuspointene har fået en lavere værdi, hvis de skulle bruges i højsæsonen. Det nyeste skud på stammen er fleksible priser på bonusophold.

IHG Rewards Club indfører fleksible priser

For et par uger siden, observerede vi, at IHG Rewards Club er begyndt at bruge variabel prisfastsættelse for bonusophold på udvalgte hoteller i Kina. Det vil sige, at man er gået væk fra de faste priser og i stedet for opkræver et forskelligt antal point for forskellige datoer.

IHG har nu bekræftet, at den nye prispolitik i år vil blive indført på flere hoteller – også uden for Kina:

Den 23. april begyndte IHG Rewards Club at introducere fleksibel prisfastsættelse på bonusophold på udvalgte hoteller i Kina. Dette vil blive mere udbredt i løbet af året.

Med denne opdatering af bonusprogrammet vil antallet af point, der kræves for at købe et bonusophold, nu justeres både i opadgående og nedadgående retning. Det vil være på helt samme måde, som kontantprisen for en reservation af et værelse også varierer fra dag til dag.

Dette giver medlemmerne af IHG Rewards Club mulighed for at få mest muligt ud af deres point, når man sammenholder det med de øvrige fordele i bonusprogrammet, som vores medlemmer nyder godt af på mere end 5.900 IHG Hotels & Resorts over hele verden. Den samlede pakke omfatter specielle medlemspriser, ingen blackout-datoer for bonusophold, og gratis Wi-Fi – hvilket gør hvert ophold så udbytterigt som muligt.

Allerede sidste år offentliggjorde vi dette initiativ, med at indfører fleksible priser på bonusophold. Dette kan vore medlemmer nyde god af, når de igen bliver klar til at rejse.

IHG Rewards Club

Konklusion

Sådanne ændringer er sjældent gode nyheder for bonusjægere og folk med stor rejseaktivitet. Dels indeholder sådanne justeringer i programmerne ofte skjulte prisforhøjelser, hvilket betyder, at pointene bliver mindre værd. Dels vil mange normalt sammenholde kontantprisen på et værelse med prisen i bonuspoint, og vælge den mest fordelagtige betaling. D.v.s. betale med kreditkortet, når prisen i kontanter er lav. Og betale med bonuspoint, når det er mest fordelagtigt. Men dynamisk prisfastsættelse betyder også, at det bliver sværere at finde rigtigt gode tilbud på bonusophold.

Har du kommentarer eller set noget interessant? Så del det i vores forum:

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af James (The Deal Daddy) og bragt på vores britiske søsterside https://insideflyer.co.uk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *