Ikoniske Palazzo Montemartini i Rom kommer med i Radisson Collection

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man kigger efter et fint hotel i Rom til at bruge nogle Radisson Rewards, så er Palazzo Montemartini er godt tilbud. Hotellet ligger i hjertet af Rom tæt ved Diocletian’s termer og Santa Maria degli Angeli kirken, designet af Michelangelo.

Palazzo Montemartini er bygget I 1881 og har helt sin egen stil. Det er en god repræsentant for Radisson Collection, som kombinerer godt design med en autentisk glamour på en unik lokation. Hotellet vil have status af Radisson Collection fra juni 2018.

Palazzo hotellet har 82 stilfulde rum og suiter, ligesom rummelige sale med naturligt lys til større arrangementer. Den eksklusive Senses Restaurant & Lounge Bar tilbyder en karakteristisk lokal smag, sammen med en fantastisk udsigt til den Servianske mur – den allerførste mur i det antike Rom-

Wellness har høj prioritet i Montemartini SPA by Caschera – som opfylder alle ønsker med jacuzzi, opvarmet pool, energigivende behandlingsrum herunder et dedikeret saltrum, sauna og hammam, sensoriske og kromoterapi brusere.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, siger:

Vi kunne ikke have ønsket os en mere ikonisk destination end Rom til at tilføje et nyt Radisson Collection hotel. Palazzo Montemartini er en perfekt tilføjelse til vores portefølje. Det er en moderne ikon, som respekterer forventningerne til Radisson Collection brandet gennem ægthed, design og exceptionel service.  Vi ser frem til at bygge videre på dette legendariske hotels renomme og vise de sande billede af Radisson Collection i en af verdens mest elskede byer.

Giuseppe Marchese, CEO of Ragosta Hotels Collection, som ejer Palazzo Montemartini, slutter:

Filosofien bag det nyligt etablerede Radisson Collection, matcher perfekt med de karakteristiske træk bag Palazzo Montemartini, som fokuserer på at give en venlig luksus oplevelse.. Vi er stolte af at komme med i Radisson Hotel Group og åbne det første Radisson Collection hotel i Italien.

Alle foto:  Palazzo MontemartiniHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *