Ingen catering på Lufthansa afgang grundet strejke

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra i dag klokken 12:00 og 24 timer frem strejker medarbejderne i LSG SkyChef og dermed er der ingen catering på flertallet af Lufthansa Gruppens afgange fra Frankfurt og München.

Der vil ikke blive tilbudt måltider eller drikkevarer på alle indenrigs og europæiske flyvninger i perioden.

På langruterne vil der være et meget reduceret catering tilbud. Det gælder også for rejsende i Business Class og First Class, som vil være ramt. Der vil ikke være det normale udbud – derfor heller ikke den traditionelle kaviar service på First Class.

Det kunne også i flere tilfælde ramme det normale tilbud af mad og drikkevarer i Lufthansas lounger i Frankfurt og München.

Dette skriver Lufthansa i en pressemeddelse her torsdag morgen klokken 09:00.

Catering stationer i Frankfurt og München

Lufthansa har opsat en række catering stationer, hvor du kan afhente gratis mad og drikkevarer, som du kan tage med på din flyvning.

Vælger du at købe noget selv, så gem kvitteringerne og send dem efterfølgende til Lufthansa, som så vil refundere dem.

Lufthansa tilbyder nedgraderinger og ombookinger

Hvis du er med et fly, der er ramt af denne strejke, så kan du blive nedgraderet fra for eksempel First Class og Business Class. Du vil så få refunderet forskellen i billetprisen.

Du kan også blive ombooket til en anden rejsedato.

Det gælder for flyvninger fra i dag den 19. december og frem til den 21. december 2019. Billetten skal også være købt senest den 18. december 2019.

Om strejken skyldes at Lufthansa har valgt at sælge LSG SkyChef vides ikke, men faktum er at det rammer Lufthansa ganske hårdt her op til de travle julerejsedage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Jens Lausten Hansen siger

    Gælder det ikke bare om så vidt muligt at undgå Tyskland, hvis man skal flyve. De strejker for et godt ord i deres lufthavne.

  2. Frank siger

    Prøv lige at læse korrektur på denne artikel. Uden at lede faldt jeg over 4 fejl, hvoraf en af dem betyder at sætningen ingen mening giver da der sikkert mangler mindst et ord. Andre er stavefejl som simpel stave kontrol vil fange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *