InsideFlyer indgår partnerskab med Qatar Airways Privilege Club

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som en del af InsideFlyers konstante mål om at tjene vores læsere bedre, har vi indgået partnerskab med Qatar Airways Privilege Club – et perfekt match!

Qatar Airways blev for nylig kåret som “best airline in the world” (for femte gang!) af Skytrax – som anerkender den høje servicekvalitet såvel som det ekseptionelle “hårde produkt”.

Flyselskabet kommer fra den arabiske halvø, hvor de har base i Qatars hovedstad; Doha. Byen udgør en perfekt destination for mellemlandinger, når man rejser til Asien og Afrika, ligesom Qatar er en seværdig destination i sig selv.

Vi ser frem til at samarbejde med InsideFlyer og glæder os til at optimere Qatar Airways Privilege Club oplevelsen, for InsideFlyer’s brugere gennem dette partnerskab.

Jake Miller, Vice President CRM & Loyalty

Hvad betyder det for dig?

Dette er nok den mest interessante del! Som læser af InsideFlyer, vil du have adgang til eksklusive kampagner, giveaways og rabatter fra Qatar Airways. Du vil også være blandt de første til at høre om nyheder fra flyselskabet og dets loyalitetsprogram.

InsideFlyer ved, at Privilege Club vil være en ny ting, for mange af vores læsere. Derfor vil vi hjælpe dig med at få mest ud af dit medlemskab, ved at udgive guides, tips og deals direkte på vores forside.

A380 fra Qatar Airways (Billede: Qatar Airways)

Giveaway: 3x 100.000 Qmiles!

For at skyde det nye samarbejde i gang med maner, Har vi besluttet at lave en giveaway med 100.000 Qmiles til 3 heldige læsere. Det er nok point til for eksempel:

 • En returbillet fra København til Nairobi i Kenya
 • En returbillet fra København til Male på Maldiverne
 • En One-Way billet fra København til Zanzibar på Business Class
 • To opgraderinger fra Economy til Business mellem København og Doha
 • 3300 kr. til overnatninger på Accor hoteller

Lyder det som noget for dig? Klik her for at deltage i lodtrækningen!

Qatar Airways Qsuite er blandt de mest luksuriøse måder at rejse på. (Billede: Qatar Airways)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Anders siger

  Privilege Club er blevet det aller daarligste program i Oneworld. Jeg har vaeret guld/platinum i mange og mistet naesten alt pga. af deres evendelige devaluerende “forbedringer”. Jeg er nu (for 1 uge siden) blevet guld i British Airways, det giver langt mere paa stort set alle fronter. Bye, bye QR. De har ikke taget haand om deres elite customers de senere aar. De bliver henvist til underloedige lounges i Doha (og CPH) ! Flight times er nu 3 timer extra fra Doha til Afrika og Sydamerika pga. af flying ban.

 2. Ude Godt Hjemme Bedst siger

  Ubegribeligt hvordan Qatar kan vinde den titel. Man sidder som sardiner i en dåse i 3-4-3 konfigurationen i Economy i 777’eren og får ondt i muskler, man ikke vidste man havde.

  • Anders Pedersen (PhD, Forest genetics) siger

   Qatars B787 i economy er det vaerste jeg har oplevet. Meget bedre plads i f.eks. Shanghai Airlines’ B787-900 hvor jeg rejste BUD-PVG retur i jul for 342 USD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *