Jet Time lander et overskud på 32 millioner kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det danske flyselskab Jet Time har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2018/19. Regnskabet viser et overskud på 32 millioner kroner før skat.

Til sammenligning havde Jet Time et overskud på 2,7 millioner året før, og det seneste år er således det tredjebedste resultat i selskabets 13-årige historie. Omsætningen er steget med 300 millioner kroner til 1,4 milliarder.

Forudsætningen for det positive resultat skal ifølge flyyselskabet findes i to væsentlige forhold; en pludselig øget efterspørgsel på flykapacitet grundet Boeing MAX flyveforbuddet, hvor Jet Time siden april har udført et stort antal flyvninger på vegne af andre flyselskaber (ACMI-flyvninger), samt fyldte charterfly henover den vigtige sommersæson, hvor Jet Time er lykkes med at levere stabilt og med høj kvalitet til rejsearrangørerne i Norden som TUI, Spies og Bravo Tours.

Vi har formået at handle agilt og hurtigt på den uventede efterspørgsel, som MAX-situationen har afstedkommet. Man kan sige, at vores højsæson i det forgangne finansår startede allerede i april. Samtidigt er både vores betydelige ACMI produktion for Transavia (del af Air France/KLM Gruppen) i Holland og vores charter flyvninger blevet afviklet stabilt og effektivt henover den vigtige højsæson.

Administrerende direktør for Jet Time Jørgen Holme.

Jet Time har efter en vellykket turnaround i 2017 haft fokus på selskabets kerneforretning Charter og ACMI, og efter en effektiv konsolidering og forenkling af flyselskabet er Jet Time igen gearet til vækst. Således har Jet Time i finansåret 2018/19 fløjet 16 % mere med selskabets enhedsflåde på i alt 10 fly af typen B737-700 og -800 NG. Over 500.000 charterpassagerer fra Sverige, Finland og Danmark er bragt til og fra ferie i sydens sol, hvilket er en vækst på 25 % i forhold til sidste år.

Det er rigtig positivt, at vi efter den succesfulde konsolidering af Jet Times forretning som planlagt er påbegyndt en vækst i et sundt og kontrolleret tempo med mere end 400 motiverede Jettimere og i tæt samarbejde med vores vigtigste partnere. Jeg forventer, at væksten i vores kerneforretning vil fortsætte i de kommende år.

Administrerende direktør for Jet Time Jørgen Holme

Hovedbillede: Jettime/Erik Refner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *