Jet2 atter med “juleruter” til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De seneste par år har det det engelske lavprisselskab Jet2 haft juleruter til København. Igen i år vender det britiske selskab tilbage med en julerute

I 2021 gjorde britiske Jet2 sit indtog i Danmark med en rute mellem East Midland og København. Det var en “julerute”.

En gentagelse af en julerute kan vi atter se frem til her i 2022, hvor det britiske lavprisselskab åbner en rute mellem Newcastle og København.

Frekvenser

Frekvenserne for ruten vil være tilrettelagt som 2 weekendrotationer i starten af December. Ruten vil for første gang blive fløjet fredag den 2 December, for igen at flyve sidste gang mandag den 12 December.

Afgangene om fredagen vil fra Newcastle være klokken 10.00 om mandagen og klokken 08.00 om fredagen. Returflyvningen til Newcastle vil finde sted klokken henholdsvis 13.40 om mandagen og 11.40 om fredagen.

Julerute for 2023 offentliggjort

Det er ikke kun i år at Jet2 forventer at flyve en julerute til København. Allerede nu har selskabet løftet sløret for juleruten i 2023. Ruten vil næste år flyve fra Leeds/Bradford til København, med rutestart allerede 23 November 2023. Dermed vil betjeningen af næste års julerute være udvidet til at blive betjent 2 uger længere end i indeværende år.

Forsidefoto: BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *