Anmeldelse – Hampton by Hilton Riga Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har været på ophold på Hampton by Hilton Riga Airport.

Hampton by Hilton Riga Airport er et ny åbnet hotel som åbnede den 11 april 2022. med 189 værelser. Så det er et meget nyt hotel med under 1 år på bagen, det kunne også duftes da man trådte ind på hotellet da det duftede helt nyt, det samme på værelserne. Men bortset fra at det er et nyt hotel og at det dufter helt nyt, hvad kan hotellet så byde på?

Da vi ankom til hotellet blev vi mødt af flink personale som virkelig fik en til at føle sig velkommen på hotellet.

Indgangen til Hampton by Hilton Riga Airport. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

Vi blev hurtigt checket ind på hotellet og blev anvist hvor elevatoren var hende. Vi kom op på vores værelse som virkelig var et flot og indbydende værelse.

Værelset med 2 enkeltsenge. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

Vi havde fået et rigtig fint værelse med 2 enkeltsenge. Værelset var dejligt rummeligt med massere af plads. Sengene virker behagelige og alting spiller bare. Værelset virker måske lidt mørkt.

Kaffe og the på værelset. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

På værelset var der kaffe og the med en elkedel til rådighed og som en ekstra overraskelse havde hotellet givet os 2 vouchers til 2 drinks på deres regning, sikke en service må man sige.

Skrivebord med stort fladskærms tv. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier

På værelset var der også et lille skrivebord med stol og et stort tv hvilket ogs¨å passede perfekt ind på værelset. Værelset virker generelt bare super godt.

Receptionen og baren. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier.

Her har vi receptionen hvor vi checkede ind og lidt længere henne ser vi baren hvor vi har fået en drink. Går man længere ind kommer vi ind til der hvor morgenmaden bliver serveret. det er også her der er et større fællesområde for alle gæsterne i form af behagelige sofaer og fine borde og stole.

Sofa stole og borde. Foto Benjamin Harboe Rethmeier.

Her ser vi et udvalg af de fælles opholdsområder som der er på hotellet. Meget behagelige stole at sidde i. Ved det store opholdsområde er der også sofaer man kan sidde i som er samme sted hvor man kan få morgenmad også. Her kan man sidde og hygge sig. Dog er det ærgerligt det er meget blandet med selve spise området og ikke delt op i 2 områder.

Morgenmaden på hotellet. Foto: Benjamin Harboe Rethmeier.

På hotellet serveres der hver morgen en rigtig fin morgenbuffet og der er vaffeljern så man kan lave sine egne friskbagte vafler hvilket jeg ikke har set på et hotel før man kunne lave, så det sætter et plus i bogen for min hotel oplevelse. Maden smagte ganske fint og virkede friske og som gode råvarer de bruger, hvilket er noget som er vigtigt for mig når jeg er på hotel ophold.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Hotellet ligger perfekt fra Riga lufthavn
+ Værelserne er rigtig fine
+ Service var god

Cons

- Synes der manglede lidt finish her og der, som f.eks. at personalet var hurtige til at fylde morgenmads buffeten op igen når der manglede noget.
- Det store fællesrum var både spise område og opholds område, det synes jeg burde være delt lidt mere op.

Service

Lokation

værelse

Faciliteter

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Konklusionen om Hampton by Hilton Riga Airport er at hotellet ligger perfekt i gå afstand til Riga lufthavn. Værelserne er rigtig fine og hotellet er overordnet ganske fint hvis man fx skal have en overnatning hvis man skal med et fly videre dagen efter. Maden er god, servicen er god, man har næsten alt man skal bruge til en eller flere overnatninger.

3.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *