Joon kommet på vinger og annoncerer 7 nye ruter

Joon

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Joon, Air France’s datterselskab som skal tage konkurrencen med lavprisselskaberne, er kommet i luften på de første ruter. Selskabet har samtidig annonceret 7 nye ruter.

De første destinationer selskabet flyver til er Barcelona, Berlin, Lissabon og Porto. Joon flyver i første omgang fra Charles de Gaulle lufthavnen ved Paris med Airbus A320 og A321 fly indenfor Europa. Service ombord er dog ikke helt den samme som man er vandt til hos lavprisselskaberne. For eksempel er drikkevarerne gratis, men skal du betale ekstra for madvarer. Næste år, vil selskabet også starte op på langdistance ruter; til Fortaleza i Brasilien og Maha på Seychellerne. Dertil bliver A340 fly sæt ind, som senere skal erstattes af nye A350’ere. På de lange ruter får Joon Business Class, Premium Economy og Economy Class. I Business Class vil også måltiderne være inkluderet i billetprisen. I alle klasser, kan passagerene nyde individuel underholdning. Gennem YouJoon app’en kan du gratis streame indhold til dine egne devices.

Nye destinationer

Joon har annonceret nye destinationer som tilføjes til rutenetværket fra foråret 2018. Fra den 25. marts flyver selskabet 7 gange om ugen til Cairo. Derudover bliver netværket i Europa udvidet med Istanbul (7 gange/uge), Napoli (14 gange/uge), Oslo (18 gange/uge), og Rom (49 gange/uge). Fra 1. april kommer Cape Town på rutekortet 3 gange om ugen. Teheran tilføjes dagen efter med samme frekvens. Disse destinationer overtages fra Air France.

Joon
Joon’s rutenetværk

Hip og trendy

Air France understreger at Joon får en hip og trendy personlighed. For eksempel er kabinepersonalet klædt i casual tøj, inklusiv hvide sneakers. Selskabet skal være tiltalende for millennials, som er prisbevidste, men ikke vil rejse bare bones. Udover et neddroslet servicekoncept, håber selskabet at spare på personaleomkostninger. Det gælder dog kun for kabinepersonalet. Personalet i cockpittet kommer fra Air France. Et forsøg på at indføre nye arbejdsvilkår der, strandede under forhandlingerne med fagforeningerne.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *