Anmeldelse: Hyatt Place Bangkok

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg har tidligere talt varmt om dette hotels komfort og faciliteter. Nedenfor følger en fuld anmeldelse af hotellet.

Hyatt Place er det nyeste medlem af Hyatt´s udvalg af hoteller i Bangkok. Mellemklasse hotellet ligger centralt på Sukhumvit 24. Mit værelse kostede dkr. 525 per nat og jeg er helt med på, at du for de penge (eller billigere) kan få en fantastisk AirBnB lejlighed, eller måske et værelse på et boutique hotel, men når jeg vælger hoteller tænker jeg oftest langsigtet og kalkulere med, at 60 nætter om året giver mig mærkbare fordele og jeg har det derfor helt fint med at bo på et godt Hyatt hotel i Bangkok selvom der åbenlyst findes bedre og billigere muligheder.

Jeg tog toget fra Bangkok Suvarnabhumi (BKK) og skiftede til en Skytrain linje ved Phaya Thai stationen. Hotellet ligger i kort gå-afstand fra Phrom Phong stationen.

Facaden (Foto: Boardingarea.com)
Indgangspartiet (Foto: Boardingarea.com)

Ved ankomsten til hotellet bydes jeg velkommen af en gruppe dragere, som eskortere mig op til lobbyen.

Lobbyen er virkelig smuk og meget langt fra det design der kendetegner Hyatt Place hoteller i USA!

This slideshow requires JavaScript.

Hotellet får en håndfuld suiter, men ingen af disse var færdige da jeg boede på hotellet under dets soft opening (kun halvdelen af etagerne var i brug). Jeg fik dog et hjørneværelse som havde en rigtig fin udsigt ud over byen og rigelige mængder af naturligt lys.

(Foto: Boardingarea.com)

Værelset

Værelset var lyst og rent og duftede nyt – næsten som at gå rundt i IKEA. Og så var det rummeligt. Sengen var ekstremt komfortabel og jeg var i det hele taget glad for det åbne design.

This slideshow requires JavaScript.

Det er de små ting der gør forskellen.

This slideshow requires JavaScript.

Vigtigst af alt så satte jeg pris på at, der var stikkontakter og USB-udtag over alt. Det betyder meget, at have et stik indenfor armslængde uanset hvor du er i værelset!

This slideshow requires JavaScript.

Badeværelset var ikke stor, men lyst og rent. Intet badekar, blot en brusekabine. Faciliteterne og produkterne på badeværelset var identiske med dem du finder på Hyatt Place hoteller andre steder i verden.

This slideshow requires JavaScript.

Tagbar, pool og fitness Center

På taget var man stadig i gang med at færdiggøre baren og poolen, men fitness centret var klar til brug. Du kan slå dig løs i to lokaler som rummer en række forskellige maskiner og udstyr.

This slideshow requires JavaScript.

Morgenmaden

Morgenmaden indtages i en smuk spisestue. Udvalget spænder over europæisk, amerikansk, thai og kinesisk mad. Det er ikke på niveau med morgenmaden på Park Hyatt Bangkok, men kvaliteten er alligevel helt i orden.

Morgenmad (Foto: Boardingarea.com)

This slideshow requires JavaScript.

Minimarked og lobby bar

I lobby området findes en slags minimarked med et godt udvalg af snacks, sandwiches og drikkevarer med mere. Her findes også en mikroovn så du kan varme din mad.

This slideshow requires JavaScript.

Ved siden af minimarkedet står skabe som du f.eks. kan bruge hvis du har tjekket ud af dit værelse og har brug for at opbevare din bagage henover over eftermiddagen eller aftenen.

Opbevaringsskabe (Foto: Boardingarea.com)

I lobbyen findes også en lille bar som tilbyder et udvalg af både alkohol og kaffe.

This slideshow requires JavaScript.

Konklusion

Jeg kan virkelig godt lide dette hotel! Jeg vil ikke lyve – jeg foretrækker både Grand Hyatt og Park Hyatt, men det kan ikke komme som nogen overraskelse. Dette er et billigere hotel, af en lavere standard. Men med rummelige og komfortable værelser og med bedre faciliteter end forventet for dette hotel-segment, så kan jeg kun anbefale det.

Hyatt Place Bangkok (Foto: Boardingarea.com)

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Oprindelig skrevet af Matthew og bragt på BoardingArea.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *